Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Teleszkópos bringát vegyek...

Teleszkópos bringát vegyek vagy sem?

Figyelt kérdés

Max 220ezer forintot szánok kerékpárra, és azba nagy kérdés, hogy ennyi pénzből teleszkoposat vagy teleszkóp nélkülit?

Mindenképpen mountain bike állásút szeretnék, de nem tudom hogy hybrid vagy mountain legyen?

Hetente egyszer, max kétszer eltekernék munkába oda vissza 10km. Szabadidőmben pedig folyó part kiépített kavicsos kerékpárút, aszfalt, kevés földút, és aszfaltos dimbes-dombos lenne.

Mit tanácsoltok?

Esetleg konkrét biciklit?

2014. aug. 10. 23:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem kell a feszkó! :)

Köszi a válaszokat, megfogadom a tanácsokat! Hozzá nem értőként csak azt látom a bicón, hogy "hudejólnézki" vagy sem :) Ilyen szempont alapján a Ridgeback Velocity SE-t néztem ki, de nem voltam biztos, hogy az első teleszkóp mennyire kell nekem.

Valószínű sima V féket fogok nézni, hiszen ahogy írtátok az olcsó tárcsánál sokkal jobb lehet egy normális V.

Teleszkópok közt ilyen árkategóriánál nagy különbségek lehetnek, vagy nagyon nem tudok mellé lőni a minőséggel?

Nem fogom koppanásig nyomni az biztos, csak azért szét se rázzon a bicikli ha nem muszáj. :)

2014. aug. 13. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

az első teleszkóp hasznos dolog kíméli a kezet főleg földes kavicsos úton, hosszabbtávon, egyébként a magyar utakon mindig jól jön, nem azt mondom, nem lehet nélküle élni, én is outis vagyok, azon sincs teló, de ha már mtb, akkor legyen elől teló. ha lockolható, tehát lezárható, akkor akkor merevíted ki amikor akarod és funkciójában akkor egy merev villa, aztán 1 kézmozdulat és kioldod...

én a helyedben ismertebb márkákban gondolkodnék, merida, magellan, kelly's, ktm, trekk, cube, scott, cannondale...

és cross/trekking ben.

2014. aug. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!