Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40. 000 ft körül lehet venni...

40. 000 ft körül lehet venni jó bringát? (többi lent)

Figyelt kérdés
A Dechatlonban ennyiért láttam egy elég jónak tűnő gépet. B-Twin francia központú, de portugál gyártású. Legalább nem kínai sz*r.
2014. júl. 12. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért jó új bringát nem lehet venni. Talán használtat igen.
2014. júl. 12. 08:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek, 40k-ért az új = nettó ráfizetés. Rá kell költeni elég sokat, hogy értelmes legyen.

Új bringa ~70k-tól indul, ami már nem ipari huladék minőség kategória. Használtan ~50k-ért már egész jókat lehet kapni azon a szinten.

2014. júl. 12. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Új bringa 70-80-tól indul sikítva, inkább 100-tól. 40-be egy-egy nagyobb alkatrész kerül újonnan, nem egy bringa. Max használtan vegyél ennyiért.
2014. júl. 12. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
felvilágosítalak, minden alkatrész kínai szar, de portugáliában rakják össze így máris portugál gyártású a kerékpár...
2014. júl. 12. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:
egyébként relatív jók ezek az olcsó btwinek, de persze csak attól függ, mire akarod használni...
2014. júl. 12. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:
kisvárosi bringázáshoz főként beton úton valamint ritkábban murván. szóval nem dolgoztatnám meg nagyon.
2014. júl. 12. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Arra elég lehet, de nem szabad ott sem megterhelni, mert simán szétgörbülhet a négyszögtengely, szakadhat szét a hajtáslánc.
2014. júl. 12. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én is most vettem bringát.

Rájöttem, h nem létezik, h itt Pesten új biciklit vegyek, két perc alatt ellopják ha épp pechem van, hiába a zár. Nekem is csak arra kell, h közlekedjek a-ból b-be a városban. Arra az 50 ezres használt is jó lett volna, de végül úgy döntöttem, veszek egy régi használtat, szétszedem, megjavítgatom, fékeket cserélek, olajozok stb, és így lett. 10 ezerért vettem egyet, és szuper arra, amire nekem kell, ráköltöttem valamicskét és imádom.

2014. júl. 13. 20:30
 9/9 Titusztitusz ***** válasza:
Persze...Lehet venni negyvenezerért jó bringát, mint ahogy lehet venni 25 ezerért is, meg 180 ezerért is...Csak mindig meg kell nézni jó alaposan hogy mit vesz az ember...Ebben van a lényeg mindig, nem pedig az árban...
2014. szept. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!