Ti melyik bringát választanátok?
Ha minden jó megy, akkor vennék egy normális kerékpárt, és most két kiszemeltem is akadt:
Az egyik: Kellys Viper 60 Dark-Lime (2014)
A másik: Gepida Sirmium 29"
Árkategóriában ez lenne, amit hajlandó lennék rákölteni, de ez a plafon. Igazából olyan 70-ig akartam elmenni, de többen lebeszéltek róla, mert hogy abban az árban még nem lehet jó bringát venni.
Ti melyiket ajánlanátok?
Fiú, 26
Használtan lehet jót venni 70-ért is.
Egyébként aKellysnek jobb a felszereltsége. Viszont nagyobb tárcsákkal jobb lenne.
Nézz szét máshol is. Mert vannak régebbi modellek leárazva. Pl megkapsz egy 220e-es bringát ennyiért csak, mert mondjuk 2010-es vagy 11-es modell.
Nem linkelhetek, mert kitiltanak. Ami egy vicc, mert eddig csak bringás linkelésért kaptam kitiltást. Érdekes módon a mobilokat simán lehet linkelni az nem számít reklámnak.
Ennek a nagyobb tárcsa dolognak nem kéne bedőlni. Ilyen belépő szintű villa nem biztos, hogy díjazná a nagyobb fékerőt. Okkal tesznek rá "csak" 160-as tárcsát.
Elöl 160-as nálam is csak xc versenyen tűnt kevésnek, ha csak úgy barangolok a hegyekben/erdőben, elég ennyi is.
ahogy írtad nem akarsz nagyon extrémkedni,ezért a kellys a jobb számodra.
A gepida a most divatos és kicsit jobb 29"-es hullámot lovagoljameg a felszereltség oltárán áldozva.
ha sportosabb vagy (és magas) és néha elkap a nyeregben az ereszd el a hajam akkor a gepida egy kicsit jobban támogatja a dolgot.
innentől rajtad áll jobb felszereltség-kellys
vagy nagyobb kényelem,sportosabb összkép-gepida
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!