Ti melyik bringát választanátok? Használt vagy új?
Bringa vásárlás előtt állok és sajna meglehetősen szűkös a keret.Elég régóta nézegetek használt bringákat,olyan 60-80 ezer forint közötti MTB-ket és rájöttem,hogy a használtak se vmi olcsók ahhoz képest.
Sok keresgélést követően akadtam rá egy boltra,ahol újonnan adnának egy Caprine Epik 30-at 85-ért.Korrektnek tartom az árát és ahogy olvasgattam,nem is írnak rosszat azok róla,akik már régebb óta használnak ilyen kerékpárt.
Ma azonban megnéztem egy használt Merida Matts Sport 300-ast,ami igaz,hogy 2003-as modell,de egész szép állapotban van a korához képest és 50-ért elhozható.Persze költeni kell rá,de annyira nem vészes.Ti hogy döntenétek?
:D
Én pont
tegnap vettem egy ismert hasznaltbicos uzletbol karbon ktm-et fox 32vel, full xtr-el, dt 240es kerekszettel kcnc kiegeszitokkel, magura marta fekekkel 200ert 2ho garival..:D
mikozben csak a vaz kerul ujonnan annyiba, bar inkabb tobbe...
ezekutan ez a kerdere a valasz
Inkább újat vegyél, ha nem kerékpárszervizes szakértelemmel vagy megáldva, ugyanis úgy átvágnak a használt biciklikkel hogy az újhoz mért árkülönbözetet lazán megfizeted majd az új alkatrészekkel és a szervizzel.
Ritka, hogy használtan olcsón nagyon menő felszereltséggel egy olyan biciklit fognak eladni neked, ami megéri. Tuti hogy más agyonhasznált alkatrészeit kapod meg mivel már nem volt kedvük javítani úgy döntöttek pár baleknak eladják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!