Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Üdvözlök mindenkit! Használt...

Kovács 11László kérdése:

Üdvözlök mindenkit! Használt kerékpár vásárlása esetén hol tudok pontos információhoz jutni a megvásárolandó bringa múltjáról? Az ördög nem alszik! Köszönöm! Laci

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel sehol. Én például alkatrészenként válogattam össze az enyémet, szóval semmilyen papírt nem tudnék róla mutatni, mert egy csomó alkatrész nem bolti hanem új bringából bontott.
2014. jan. 16. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg a vázszámot megkérdezed a rendőrségen, mást nem nagyon lehet tenni.
2014. jan. 16. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, mi is használtan vettünk egyet, és mire eljutottam volna odáig, hogy megnézem az alvázszámát és felírom, már el is lopták. Szóval ezek a használt bringák szerintem egyik tulajnál sem sokáig maradnak. Egy 5-10 éves bringának már lehet, hogy volt 20 tulajdonosa.
2014. jan. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!