Milyen kerékpár márkákat ajánlatok?
Bicikli vásárlást tervezek, de nem igazán vagyok otthon a témában. Az már tiszta, hogy olcsó sz*rt nem érdemes venni. :)
Elsősorban mountain bike félét keresek, és a kérdés az lenne, hogy milyen márkákat érdemes megnézni?
Semmi extra nem lenne a használatában, néha munkába eltekerni, és néha erdős részen biciklizni ahol van egy-két dimbes-dombos rész és kiépített, de nem túl jó aszfaltos út.
Előre is köszi a válaszokat!
A Btwin rockrider 8.1? Elég jókat olvasok róla, de nagyon ne értek hozzá.
Esetleg mást hasonló árkategóriában mit lenne érdemes?
Köszi a márkákat, ránézek mindre. Csak ugye a hozzá nem értés a probléma. :(
Angliában veszem a gépet és attól tartok szaküzletben látják nem értek hozzá, és nem azt ajánlják ami nekem jó, hanem amin nekik van több haszon.
Köszi a tippeket!
a decatlonossal alapjáraton nincs gond, (persze csak a minõségibb darabokra gondolok, a decatlonnal az a baj, hogy nagy % ban 18-25 kisgyerekeket alkalnaz, akik nincsenek a helyzet magaslatán. meg tudnak húzni 1-1 csavart, de ebben ki is merül a szakértelmük.
ha rendes kerékpár szaküzletben vásárolsz, akkor ott segíteni fognak ne aggódj. en még olyan bringaszaküzlettel nem találkoztam, akik meg tudtak volna élni az új bringa eladásból, ellenben a visszatérõ vevõkbõl és a megbízható szervízbõl gond nélkül... fuj de kiérzõdik, hogy ezt diákmelóztam régen éveken át :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!