Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár márkákat...

Milyen kerékpár márkákat ajánlatok?

Figyelt kérdés

Bicikli vásárlást tervezek, de nem igazán vagyok otthon a témában. Az már tiszta, hogy olcsó sz*rt nem érdemes venni. :)

Elsősorban mountain bike félét keresek, és a kérdés az lenne, hogy milyen márkákat érdemes megnézni?

Semmi extra nem lenne a használatában, néha munkába eltekerni, és néha erdős részen biciklizni ahol van egy-két dimbes-dombos rész és kiépített, de nem túl jó aszfaltos út.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. aug. 7. 18:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A Btwin rockrider 8.1? Elég jókat olvasok róla, de nagyon ne értek hozzá.

Esetleg mást hasonló árkategóriában mit lenne érdemes?

Köszi a márkákat, ránézek mindre. Csak ugye a hozzá nem értés a probléma. :(

Angliában veszem a gépet és attól tartok szaküzletben látják nem értek hozzá, és nem azt ajánlják ami nekem jó, hanem amin nekik van több haszon.

Köszi a tippeket!

2014. aug. 8. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:

a decatlonossal alapjáraton nincs gond, (persze csak a minõségibb darabokra gondolok, a decatlonnal az a baj, hogy nagy % ban 18-25 kisgyerekeket alkalnaz, akik nincsenek a helyzet magaslatán. meg tudnak húzni 1-1 csavart, de ebben ki is merül a szakértelmük.

ha rendes kerékpár szaküzletben vásárolsz, akkor ott segíteni fognak ne aggódj. en még olyan bringaszaküzlettel nem találkoztam, akik meg tudtak volna élni az új bringa eladásból, ellenben a visszatérõ vevõkbõl és a megbízható szervízbõl gond nélkül... fuj de kiérzõdik, hogy ezt diákmelóztam régen éveken át :D

2014. aug. 8. 11:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, az értelmesebbje, de akkor ha már ennyit költök rá inkább bringaszaküzletben veszem.
2014. aug. 8. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Cannondale
2014. aug. 8. 23:57
 15/16 anonim válasza:
Szerintem a TREK-ek közt nézelődj! Örök garanciás vázakat dobnak piacra és elég korrektek a forgalmazói. Nekem annyi problémám volt a vázzal, hogy pattogott a festék és forgott a kulacstartó csavar mindenestül a vázban és rossz szó nélkül cserélték vadonat újra!
2014. aug. 17. 02:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne a márkát nézzed, hanem a felszereltséget! Csak példának: Hausert és Caprinet pedig felesleges szidni, régen volt olyan Merida és Kellys bicikli, amit hasonló alkatrészekkel szereltek, természetesen a vázon lévő matrica miatt 20-30 ezer forinttal drágábban.
2014. aug. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!