Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Leeresztett első kerékkel...

Leeresztett első kerékkel lehet menni 2km-t?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha tolod. Nem sok az a 2 km gyalog sem. Én napi 5 km-t gyalogolok.
2014. aug. 3. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes. Imbolyogni fog, a felni össze-vissza verődik, és valszeg kilyuggatja a belsőt is.
2014. aug. 3. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2014. aug. 3. 19:46
 4/6 anonim válasza:
100%

Én egyszer teljesen lapos első gumival jöttem haza kb. 16-17km-t. Nem volt aki haza hozzon, sétálni nem akartam, biciklinek/guminak/nekem semmi bajom nem lett:D

Igaz, kicsit nehezebb volt tekerni :)

2014. aug. 3. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kaptam még néhány éve durrdefektet igaz hátsó kerékre. Közeli ismerősömhöz eltekertem szintén 2 km-re volt mire odaértem látom, hogy a hátsó felni kivágta a külső gumit! Na én azóta egyszer kaptam durrdefektet és nem mertem tekerni!
2014. aug. 3. 20:41
 6/6 Titusztitusz ***** válasza:
Lehet...Persze...Sőt, nálam volt olyan eset is, hogy kb. 50km-t voltam kénytelen leeresztett gumikkal tekerni hazáig egy váratlan defekt okán, de azért ha lehetséges, jobb az ilyesmit mindig elkerülni, ugyanis ha TÚLSÁGOSAN PUHA, AVAGY TELJESEN LEENGEDETT GUMIKKAL bringázik valaki, akkor MIND A BELSŐ, MIND A KÜLSŐ néhány km-en belül tönkremehet,sőt, rosszabb esetben akár fel is hasadhat, meg szét is szakadhat...Persze lehet hogy még 2 kilométert éppen kibírnak a gumik nagyobb károsodás nélkül, de azért az ilyesmi jó ha megmarad egyedi, kivételes esetnek, máskülönben hamar szükséges dolog lesz a gumicsere...
2014. aug. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!