Az új outimon (400 km van benne) az első nagy fogaskerék fogai nem egyenletesen nagyok, mintha le lennének kopva. Ez normális? FSA Omega BB30,50/39/30
Mert el vannak szerintem. Legalábbis nem láttam egyenetlen fogú fogaskereket még :)
Vidd vissza gariba mert ez nem normális! Valamit nagyon lespóroltak a gyárban.
Ha egy ugyan olyat akarnak rárakni gariban akkor inkább számoltasd be és vegyél rá egy komolyabb fogaskereket.
Rákerestem és ez nagyon de nagyon nagyon nem gagyi.
Ennek nem szabadna szétmennie 10 és után sem. Nem valami olcsó cuccos.
Belinkeled az egész bringát?
www.mali.hu/hu/orszaguti-triatlon/cannondale/2330-cannondale-caad8-6-tiagra-2014
Holnap teszek fel képet is.
De nézz oda, ez gyárilag olyan :DDDDD
Hát ilyet még nem láttam, szerintem azért van, hogy könnyebben felvegye a láncot. Most megnyugodtam.
Hát ilyet még nem láttam :)
Akkor használd egészséggel jó sokáig!
A háromtárcsás hajtóműveknél szoktak minden valahányadik fognál egy letörést alkalmazni a váltás-könnyítésre. Arra vannak a beépített szegecsek is a láncvonal alatt, segítik a lánckerékről le- és a kerékre fellépést.
Shimanoék a kéttárcsás országúti hajtókarokon nem minden típusnál alkalmazták, most már talán mindegyik szetten ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!