Mi lehet a baj az első gumival?
Figyelt kérdés
2 napja egy barátokkal való találkozás után az várt, hogy teljesen le eresztődött az elsőm, pedig mikor mentem be vele a városba semmi baja sem volt. Barátomnál felfújtuk, nem hallatszódott, hogy eresztene, szépen haza tudtam vele biciklizni, este is néztem nem eresztett, maradt kemény. Reggelre viszont ismét leeresztett. Ezt elmondtam keresztapámnak, megnéztük és a szelepgumim szakadt el. Tegnap el is mentem a biciklis boltba, kaptam rá újat, az eladó segítőkészen rá is rakta és fel is fújta nekem. Ismét szépen haza bicikliztem, erre ma reggel nézem is ismét laposabb a gumim, nem full lapos, de érezhetően nem olyan kemény, mint tegnap. Szerintetek mi lehet a gond?2014. júl. 29. 12:44
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy alapból nem fújt olyan sokat az újba. Mennyit szoktál bele rakni?
2/2 anonim válasza:
Vagy valamelyik szomszéd szórakozik :D (nem tudom hol tárolod a biciklit, de ez is elképzelhető, nekünk régen a kocsi gumit eresztette le állandóan valamelyik jóakaró. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!