Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van köztetek olyan aki komolya...

Van köztetek olyan aki komolyabban bringázik nem csak a városba sétafikál?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan mire gondolsz de aki heti 3-4 alkalommal is leteker országútival teljes erőbedobással akár 50 - 100 kilométert is az már elég "komoly" nem?

Ilyenek vannak ezen az oldalon is.

2014. júl. 30. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre gondoltam pontosan.
2014. júl. 30. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Én montizni szoktam 30-70 km-t amikor van kedvem.

Országúti/túrázásba most kezdtem bele illetve tértem vissza, olyankor közelítem a százat.

2014. júl. 30. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy napi 56 km-t "sétafikáltam" a városban. 5 napon a hétből, hónapokon át, függetlenül attól, hogy szakadt-e az eső vagy éppen 38 fok volt, megállás és alternatíva nélkül. Olyan utakon, amit az átlag outis inkább elkerül. Kíváncsi vagyok, mi akkor a "komolyabb" bringázás.
2014. júl. 30. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

napi 16km + hétvégente 50-150, mikor hogy...

egy ideig minden szombaton megkerültük a balcsit, de meguntuk az útvonalat, így azt most nem..

2014. júl. 30. 22:35
 6/7 anonim válasza:
100%

Egy hónapja van outim, 770 km-t tettem bele.

Ma kipofoztam a montimat, össztelós, és rohadt kényelmetlennek éreztem egy idő után. :D Persze földúton, kátyúkon jobb, meg lehet vele csapatni az erdőben, de mégis kényelmesebb az outi.

2014. júl. 30. 23:28
 7/7 Krill válasza:
60%
Van, de mi a kérdés?
2014. aug. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!