Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fixie kerékpárt szeretnék...

Fixie kerékpárt szeretnék venni, de milyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, régi álmom egy fixie, igazából még nem próbáltam fixie kerékpárt, de van bringás múltam, szóval nem vagyok kezdő.

[link]

Ezt néztem ki, azt szeretném kérdezni, hogy megéri az árát? Mennyire éri meg ebayről rendelni? Nem lehet gond a szállításnál? (megsérül a kerékpár az út során)

2014. júl. 9. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem b..zogatásból, de ha nem vagy kezdő, tudhatnád, hogy internetről nem veszünk kerékpárt.

"Fel kell próbálni", mielőtt megvennéd, mert gyártónként eltérő a vázgeometria, és a nagyon elhibázott méretezés kidobott pénzzé változik. Az állapotáról meg nem is beszélve. Ez így totál lutri, én biztosan nem vennék bringát netről. Sétálj be egy szaküzletbe, és ott érdeklődj inkább.

2014. júl. 10. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 100ezer ft körül lehet kapni boltban fixie kerékpárt, vagy inkább használtak felé nézelődjek? Nem szeretnék rengeteget költeni.
2014. júl. 10. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Használtban nem hülyeség gondolkodni, mivel a fixin nem sok kényes alkatrész van. Amúgy pofátlanul túlárazottak a trendisége miatt. Érdemes még aprókat is nézegetni, és ha találsz egy tetszőt, megnézed élőben, és esetleg viszel magaddal valakit, aki jártas a bringákban, ha te nem lennél.
2014. júl. 10. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget. A gond ott van, hogy itt felvidéken nincs nagy választék használt cuccok terén. Pár napja nézegettem és csak 2-3 ajánlatot találtam :/
2014. júl. 10. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézegess magyarországi és osztrák hirdetéseket is.

Hátha találsz valamit, ami közel van hozzád.

2014. júl. 11. 07:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Jah próbálkozok, de jelenleg halott minden.. :D
2014. júl. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!