Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez már sok? Túlhajtom magamat?

Ez már sok? Túlhajtom magamat?

Figyelt kérdés

14 vagyok és túlsúlyos...az iskolában mondta a védőnő, hogy figyeljek oda, és mozogjak, mert így nem biztos, hogy bírni fogja a szívem.De nem érzem magam túlsúlyosnak, bármit megcsinálok amit más emberek...nem akadály..ugyanis szerintem az, hogy valamit meg tusz-e csinálni, vagy sem az nem az alakodtól függ...minden az agyban dől el.Nyár eleje óta elkezdtem biciklizni terepen...olyan napi 3-4 órákat szoktam.Szerintem ez egyáltalán nem sok..de én sosem tudom, hogy mikor elég.Mert szokott fájni a lábam és a tüdőm mikor biciklizek de nem igazán foglalkozok vele, mert azt mondogatom magamban, hogy: "A fájdalom átmeneti!" Már a testvérem is kérdezte,hogy miért hajtom ennyire túl magam erre én rávágtam, hogy: "Nem tudom!"

A válaszokat előre is köszönöm! :D

2014. jún. 29. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Napi 3-4 óra az annyira sok, hogy el sem hiszem, hogy ezt tényleg mindennap letolod. Valóban lehet befolyásolni ezt tudati szinten, hogy ne érezz fájdalmat, de nem szerencsés zt a végletekig fokozni, a fájdalom jó dolog, mert jelez valamit, ha pl. fáj a térded és te ezt folyamatosan kikapcsolod magadban, akkor annak az lesz a következménye, hogy úgy szétcseszed a térdedet, hogy komoly panaszaid lesznek. Azt, hogy miért hajtod ennyire túl magad, azt neked kell megválaszolnod magadnak, mert biztos, hogy valami pszichés oka van.
2014. jún. 29. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, hogy miylen tempóban nyomja le a 3-4 órát, egy átlagsebességet írhatnál. Meg hogy menniyre is vagy elhízva.
2014. jún. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!