Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha jobb kezes vagyok, és a...

Ha jobb kezes vagyok, és a bal az ugrólábam, akkor melyik lábbal kell magamat hajtanom a gördeszkán?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 14:20
 1/3 anonim válasza:
Jobbal.
2014. máj. 20. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem pl a bal a hátsó lábam és jobbkezes vagyok
2014. máj. 20. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
a lényeg, hogy hajtásnál egy láb végig legyen az első csavaroknál a deszkán és a másikkal hajtsd. Tapasztalataim alapján az, hogy milyen lábas vagy kezes vagy nem számít, a lényeg hogy tudd hogy hogy kell hajtani és a regular (bal láb elől) és goofy (jobb láb elől) közül kipróbálod mindegyiket és amelyikkel kényelmesebb, egyszerűbb. Nem kell itt belekeverni, hogy ki milyen kezes és milyen színes állat az asszcendense, neked kell tudnod, ahogy könnyebnek érzed, úgy hajtsd, mi így neten keresztül nem tudjuk megmondani.
2014. máj. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!