Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40 km/h-s átlagsebességet...

40 km/h-s átlagsebességet hány nap/hét után sikerült elérnetek? Kicsivel bővebben lent.

Figyelt kérdés

A negyveses átlagot természetesen arra értem, hogy miután elértétek, attól a naptól fogva már folyamatosan, vagy igencsak sűrűn tudtatok ennyivel haladni.

1. 40 km/h-s átlagsebességet mennyi idő alatt értétek el?

2. Mennyit/hogyan/hol gyakoroltatok? Csak kerékpáros tréning volt, vagy valaki közületek közbeiktatott más edzés/mozgásformát is?

3. Mit vittetek magatokkal? Vizet, izotóniás italt (akár házilag elkészítve), fehérjeturmixot, szendvicset, energiaszeleteket?

4. Defektmentes külső volt a kerékpárotokon (kis kitérő: melyik volt az ami valóban nem lyukadt ki?), vagy volt nálatok valami javítószett?

5. Esőkabát hasznos volt, vagy ha elkapott, akkor zivatarban tekertetek néha?

De a két fő kérdés továbbra is:

1. A fenti átlagot mennyi idő alatt értétek el?

2. Mennyit/hogyan/hol gyakoroltatok?

2014. jún. 20. 10:10
1 2
 11/15 -a- ***** válasza:

Pl a tavalyi Tour de Debrecen 120km-es mezőnyversenyén, az első 12 befutó 40km/h felett ment(3óra alatt 120km-t), ha jól számolom.

[link]

2014. jún. 22. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
12 embere a 7milliárdból, én nem mondanám, hogy olyan sokan képesek rá...
2014. jún. 22. 13:06
 13/15 -a- ***** válasza:

Valamit benéztem, mert az első 26 ment 3órán belül.

Ez nem azt jelenti, hogy Mo-on csak ennyien tudnak ilyet teljesíteni. Itt többen amatőrök voltak.

2014. jún. 22. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
40 km/órás átlagot lehetetlen tartani hosszútávon, nem versenyszerű körülmények között.
2014. jún. 23. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
így van. nem mindegy, hogy 50 km-t tekersz le, vagy 250-et. amíg 50en tudod a maxot hozni, 250 km-re nem indulsz el úgy, hogy már az elején tekersz mint az állat, hogy a felénél kifáradj. Az, meg hogy vannak versenyzők, akik hosszútávon tartanak egy bizonyos tempót...hát ja. azért ők a versenyzők és nem én. A profik azért profik mert emberfeletti teljesítményt tudnak produkálni (meg nyomják ezerrel az Epo-t :D)
2017. jún. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!