Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti bicajon hogy ellenőrzitek...

Ti bicajon hogy ellenőrzitek jön-e mögöttetek kocsi?

Figyelt kérdés

Gondoltam szerelek rá tükröt, jó ötlet vajon vagy gáz mert még senkinek nem láttam ilyet?

Viszont időnként megijeszt mikor azt látom hogy előz be egy nagyobb kocsi/busz/akármi, amit nem hallok csak ha már teljesen a seggemben van.

2014. jún. 16. 15:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát valamivel közlekedni kell... és nem hiszem hogy jobban járna a világ ha autóba ülnék.
2014. jún. 19. 10:32
 12/12 anonim válasza:

A forgalom sűrűségétől, és a környék beépítettségétől függően rendszeresen hátra kell nézni (vagy tükör).

Úgy értem városban - nagyobb forgalomban akár 10 másodpercenként, vidéki utakon kis forgalom elég lehet úgy percenként hátranézni.

Ha látsz valakit jönni, és nem egyértelmű, hogy minden rendben lesz, akkor többször is nézz rá, akkor tudod felmérni a sebességét, és a szándékát. Ill. nézz a szemébe, akkor ő is jobban észrevesz téged.

2016. júl. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!