Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti bicajon hogy ellenőrzitek...

Ti bicajon hogy ellenőrzitek jön-e mögöttetek kocsi?

Figyelt kérdés

Gondoltam szerelek rá tükröt, jó ötlet vajon vagy gáz mert még senkinek nem láttam ilyet?

Viszont időnként megijeszt mikor azt látom hogy előz be egy nagyobb kocsi/busz/akármi, amit nem hallok csak ha már teljesen a seggemben van.

2014. jún. 16. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyszerűbb hátranézni ha állva bicajozol
2014. jún. 16. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
én hallom az autókat már jó messziről, max ha be lenne dugva a fülem, de olyan helyen, ahol autóforgalom van, ott nem hallgatok zenét, egyszer elég volt, hogy elüssenek. egyébként irányváltoztatás előtt mindig hátranézek, többször is.
2014. jún. 16. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Természetesen tükröt használok, és minden pillanatban tisztában vagyok a helyzettel, folyamatosan figyelemmel tudom kísérni az előző kocsikat is. Tedd fel a tükröt és nyugodtabb lesz az életed. Bár sejtem, hogy az igazi férfiak inkább forgolódnak :)
2014. jún. 16. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Tükör, sokkal nyugodtabb az életem, amióta van. És tényleg kényelmesebb, mint forgolódni.
2014. jún. 16. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Fül + hátranézés.
2014. jún. 16. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:

A tükörnek van holttere, ha hátranézek akkor látom, hogy mi a helyzet. Ráadásul a tükör csal is egy kicsit, nem látom a közeledő autó sebességét. Ha hátranézek látom, hogy ott van kb. mennyivel jön, oké ennyi ideig fog tartani míg ideér. Ne állj ki a nyeregből! Ez hülyeség...Bal vállad felett hátrapillantasz aztán jól van. Nem kell bámulni, éppen csak hátranézni. Az autók egyébként tolják maguk előtt a levegőt, plusz a kerekeknek is sajátos hangjuk van, lehet hallani ha jönnek. Sőt én már azt is meg tudom saccolni, hogy személyautó jön-e vagy valami nagy.

Jómagam nagyon sok bicajosnál láttam már tükröt és egyáltalán nem tartom hülyeségnek, bár mint mondtam inkább nézek hátra.

2014. jún. 17. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
pl országútin viccesen néznék ki tükörrel...
2014. jún. 18. 06:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Detto! :D
2014. jún. 18. 17:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem nézelődök hátra mert akkor elkezdek oldalra menni... ha pont akkor jön valami az elég nagy gond lenne egy keskenyebb úton. De lehet bennem van a hiba, egyensúllyal meg ilyesmikkel mindig voltak gondjaim. Akkor nekem marad a tükör. Habár még keresem az igazit... nagyon nem tetszik egyik sem amit eddig láttam.
2014. jún. 18. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
nah ezért utálják a bringásokat... mert ilyenek is kimennek a forgalomba ^^' ha nem tudsz egy egyenes vonalon haladni, és elfordulsz, akkor automatikusan a bringa is elfordul...
2014. jún. 18. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!