én hallom az autókat már jó messziről, max ha be lenne dugva a fülem, de olyan helyen, ahol autóforgalom van, ott nem hallgatok zenét, egyszer elég volt, hogy elüssenek. egyébként irányváltoztatás előtt mindig hátranézek, többször is.
2014. jún. 16. 15:09
3/12 anonim válasza:
Természetesen tükröt használok, és minden pillanatban tisztában vagyok a helyzettel, folyamatosan figyelemmel tudom kísérni az előző kocsikat is. Tedd fel a tükröt és nyugodtabb lesz az életed. Bár sejtem, hogy az igazi férfiak inkább forgolódnak :)
2014. jún. 16. 16:35
4/12 anonim válasza:
Tükör, sokkal nyugodtabb az életem, amióta van. És tényleg kényelmesebb, mint forgolódni.
2014. jún. 16. 18:03
5/12 anonim válasza:
Fül + hátranézés.
2014. jún. 16. 21:44
6/12 anonim válasza:
A tükörnek van holttere, ha hátranézek akkor látom, hogy mi a helyzet. Ráadásul a tükör csal is egy kicsit, nem látom a közeledő autó sebességét. Ha hátranézek látom, hogy ott van kb. mennyivel jön, oké ennyi ideig fog tartani míg ideér. Ne állj ki a nyeregből! Ez hülyeség...Bal vállad felett hátrapillantasz aztán jól van. Nem kell bámulni, éppen csak hátranézni. Az autók egyébként tolják maguk előtt a levegőt, plusz a kerekeknek is sajátos hangjuk van, lehet hallani ha jönnek. Sőt én már azt is meg tudom saccolni, hogy személyautó jön-e vagy valami nagy.
Jómagam nagyon sok bicajosnál láttam már tükröt és egyáltalán nem tartom hülyeségnek, bár mint mondtam inkább nézek hátra.
2014. jún. 17. 20:46
7/12 anonim válasza:
pl országútin viccesen néznék ki tükörrel...
2014. jún. 18. 06:18
8/12 anonim válasza:
Detto! :D
2014. jún. 18. 17:36
9/12 A kérdező kommentje:
Nem nézelődök hátra mert akkor elkezdek oldalra menni... ha pont akkor jön valami az elég nagy gond lenne egy keskenyebb úton. De lehet bennem van a hiba, egyensúllyal meg ilyesmikkel mindig voltak gondjaim. Akkor nekem marad a tükör. Habár még keresem az igazit... nagyon nem tetszik egyik sem amit eddig láttam.
2014. jún. 18. 18:14
10/12 anonim válasza:
nah ezért utálják a bringásokat... mert ilyenek is kimennek a forgalomba ^^' ha nem tudsz egy egyenes vonalon haladni, és elfordulsz, akkor automatikusan a bringa is elfordul...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!