Mennyire fontos számotokra az, hogy amikor megálltok a biciklivel, akkor leérjen a lábatok?
Figyelt kérdés
Mondjuk megálltok a piros lámpánál és olyankor mindkét lábbal a földön,nem pedig az,hogy csak az egyik ér le, a másik semennyire se? (mondjuk talaj fölött 30 cm-re?)2014. jún. 10. 12:55
1/6 anonim válasza:
Biciklivel biciklizni megyek, nem álldigálni - ehhez van állítva az ülés is.
Terepen lefele viszont nem árt ha leér a lábam, egy elrontott bucka után kényelmetlen lenne leérkezni.
2/6 anonim válasza:
A fontossága: nulla. Meg kell tanulni kerékpározni.
3/6 anonim válasza:
Én leszek az ellenpólus: nekem ugy jó, ha mindkét lábam kényelmesen leér. Ja és a kormány is legyen jó magasan.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy kényelmes, ha leér a lábad, de nagyon nem teszel jót vele az ízületeidnek. Nem szabad annyira alacsonyra tenni a nyerget, erről bármilyen biciklibeállítós oldalon olvashatsz.
5/6 anonim válasza:
Egy magamfajtának magyarázhatod, úgyse érti meg XD. Én igy szeretem. Az ízületeim meg úgyis kibírnak mindent.
6/6 anonim válasza:
aha persze.
és idézzem azok a "beállítós" oldalakat, meg azon GYÁRTÓKAT meg azon PROFI hivatásos kerékpárosokat akik mind azt javasolják hogy igenis érjen le a láb?
hm?
és akkor kezdődik a számháború?
hm?
én tudok 1 ilyen oldalt, te kettő ellenkezőt, na én meg keresek 3-at... és akkor mi lesz?
erről bármilyen biciklibeállítós oldalon olvashatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!