Kormányszalagot csak lentről felfelé lehet tekerni, vagy kezdhetem felülről is?
azért célszerűbb lentről kezdeni, mert úgy a kézmozgásod egymásba tolja a rétegeket, míg, ha fentről kezded, úgy a kézmozgásod elfelé húzza a rétegeket és fel fog lazulni és leesik... persze, ha megfelelő szorossággal tekered, akkor ez nem 5km-után fog megtörténni.
De amúgy meg nem mintha nagyon vagdosni kellene..
Én mindig a kormánystucni felől kezdem a tekerést, a végét meg befogja a kormánydugó. Nem szokott sosem szétjönni, a szalag hátulján lévő ragasztócsík tökéletesen megfogja, meg persze jó feszesen kell tekerni.
Az egyetlen negatívum az lehet, hogy pl. a puha parafás szalagnak így minden tekerésnél felfelé áll a szabad széle és felgyűröd a tenyereddel, akkor meg már könnyen felszakadhat. Én a gumis, bőrszerű szalagot használom, az nem tud felgyűrődni. A parafának nem érzem hiányát, arra van a kesztyű, hogy ne törjön a tenyerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!