Tour de Tisza-tó. Még sosem voltam?
Szóval még sosem voltam, semmi ilyen jellegű eseményen. Mit kell tudnom róla? Mehetek, ha nincs speckó biciklim, meg felszerelésem sem? Védősisak nélkül lehet indulni? Plusz láttam, hogy van létszámlimit, 1200 fő. Mi történik, ha ebbe nem férek bele? Elvonatozok, aztán sehol semmi? :D
Köszi, ha válaszoltok!
Én is tavaly voltam először, de amit tudok elmondok róla:
Sisak kötelező. Ha rajtnál észreveszik hogy nincs rajtad rögtön kiállítanak és buktad a pénzt.
Bármilyen biciklivel lehet menni, a lényeg hogy 5 óra alatt teljesíteni kell a távot(13km/h átlag).
Tavaly a helyszínen volt ingyenes szerviz és leghátul is halad egy segítő autó(csak az alkatrész árát kell fizetni). Ha nem vagy benne az 1200 főben, akkor még most talán előnevezésnél(ha még ilyenkor van) elküldik, hogy nem tudsz nevezni, helyszíni nevezésnél pedig megmondják hogy bocs, de nincs több chip/csomag.
Amúgy nagyon hangulatos verseny, bátran próbáld ki.
Na sikerült indulni?
Én még így az esős szeles időben is javítottam majdnem 10 percet a tavalyi időmhöz képest, így 2 óra 14 perc alatt sikerült a táv.
Wow! Az nagyon szép eredmény !
Köszi a múltkori válaszodat és az érdeklődést is! Nem mentem el, de jövőre szeretnék! Esetleg ősszel nem szokott lenni? Addigra beszereznék egy szééép rózsaszínű sisakot! :)
Meg egy párnázott nadrágot (nem tudom mi a pontos neve), mert a lábam/szívem/tüdőm bírná (haha), de a fenekem, jujj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!