Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen típusú az a bicikli,...

Milyen típusú az a bicikli, amiből Szegeden rengeteget látni főleg diákok körében?

Figyelt kérdés
A biciklinek a váza nem ejtett,hanem "fent" van. és nagyon vékony a kereke. gyanakodnék,országúti kerékpárra,de nem hinném,hogy az.

2014. ápr. 19. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nem a city cruiser-re gondolsz?
2014. ápr. 19. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A cruiserre hol illik ez a leírás? Én a fixire gondolnék, az divat nagyon az egyetemisták bizonyos köreiben.
2014. ápr. 19. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:

fixi

Ha nincs rajta fék, nincs a sofőr fején bukó, és fingja sincs a KRESZ -ről, simán át megy piroson, szembe sávba is, járdán is megy 40 -el, és a gyalogost szidja, hogy mi a szart csinál, mikor azaz ő területe, akkor 1000% hogy fixi.

Ha esetleg még cigi és iphone is van a kezében a sör mellet, akkor az még sötétebb réteg.

2014. ápr. 19. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerk.

Nem csak fék sincs rajta, de lámpa, prizma és csengő se.

2014. ápr. 19. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg a hülye, köcsög, sznob, magát felvilágosult értelmiséginek tartó, csőgatyás, sapkás hipszter diák réteg :D Ilyen is van, de azért ne általánosítsunk.
2014. ápr. 20. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:

így van ne általánosítsunk, városban én azóta használok fixet mikor még nem is volt ez az elnevezése, apám 60"- as évek beli örökhajtósát megörököltem gyerekkoromban :D

de igen az átlagra igazak az elmondottak, de a cigit a szájban, lecserélném jointra...

2014. ápr. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!