Mit vigyek magammal bicikli túrára?
Figyelt kérdés
Az osztalyommal fogunk menni biciklizni de nem tudom mit vigyek magammal....pontosan nem tudom mennyit kerékpározunk....csak annyit tudok azért nem keveset......előre is köszönöm a válaszokat....mindent irjatok le :-)2014. ápr. 19. 09:31
2/6 anonim válasza:
Bicikli javító dolgokat,az alapokat :)
3/6 anonim válasza:
"pontosan nem tudom mennyit kerékpározunk"
Ezt nem hiszem el, kérdezd meg az osztályfőnöködet. Nyilván nem mindegy, hogy a Csomolungmára mentek kerékpárral vagy a szomszéd faluig.
4/6 anonim válasza:
pót belső,gumi javitó,1LITER energia ital,8müzli szelet,2kakaós csiga,marok szerszám,1pilóta keksz,1LITER limonádé,seb tapasz. ez úgy 100-150km re elég.
jelenlegi időjárás körülmények közett,ha melegszik az idő több limonádé kell.
5/6 anonim válasza:
Ha osztállyal mentek akkor az nem lesz 100km, de szerintem 50 sem. De a legbiztosabb tényleg ha megkérdezed az ofőt, valószínűleg azt is meg tudja mondani hogy mit érdemes vinned. Pl. pumpából, szerszámokból nem kell mindenkinek vinni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akik NORMÁLISAN válaszoltak!!! :-)
Amúgy meg azért nem tudom pontosan mert meg csak emlitette a tanár hogy menni fogunk és gondoltam megkérdezem hogy mit kell ilyenkor vinni! Nem értem miért kell felháborodni ezen!:-)
2014. ápr. 19. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!