Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit vigyek magammal bicikli...

Mit vigyek magammal bicikli túrára?

Figyelt kérdés
Az osztalyommal fogunk menni biciklizni de nem tudom mit vigyek magammal....pontosan nem tudom mennyit kerékpározunk....csak annyit tudok azért nem keveset......előre is köszönöm a válaszokat....mindent irjatok le :-)

2014. ápr. 19. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Vizet, müzliszeleteket, pénzt.
2014. ápr. 19. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Bicikli javító dolgokat,az alapokat :)
2014. ápr. 19. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"pontosan nem tudom mennyit kerékpározunk"

Ezt nem hiszem el, kérdezd meg az osztályfőnöködet. Nyilván nem mindegy, hogy a Csomolungmára mentek kerékpárral vagy a szomszéd faluig.

2014. ápr. 19. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:

pót belső,gumi javitó,1LITER energia ital,8müzli szelet,2kakaós csiga,marok szerszám,1pilóta keksz,1LITER limonádé,seb tapasz. ez úgy 100-150km re elég.

jelenlegi időjárás körülmények közett,ha melegszik az idő több limonádé kell.

2014. ápr. 19. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha osztállyal mentek akkor az nem lesz 100km, de szerintem 50 sem. De a legbiztosabb tényleg ha megkérdezed az ofőt, valószínűleg azt is meg tudja mondani hogy mit érdemes vinned. Pl. pumpából, szerszámokból nem kell mindenkinek vinni.
2014. ápr. 19. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen akik NORMÁLISAN válaszoltak!!! :-)

Amúgy meg azért nem tudom pontosan mert meg csak emlitette a tanár hogy menni fogunk és gondoltam megkérdezem hogy mit kell ilyenkor vinni! Nem értem miért kell felháborodni ezen!:-)

2014. ápr. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!