Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
nem rég vettem egy ösztelós bicajt kinőni már nem fogom tárcsafékes elöl hátul meg ilyen gyengébb cuccok zoom teleszkóp de a villanyak 1,1/8 itt jó de menetes és ugye a head-es a lényeg már ehhez találtam egy kormányszárat a neten használtan de 4000ft ez jó még + kb 20000ft-s első teló + nem zoom hanem pl avid bb5-ös tárcsa 7000ft-ért használtan allig kopott fékpofákkal=31000ft és maga a bicikli volt 35000ft bár használtan ja aluvázzal szerintetek megéri meg majd később valami jobb tárcsa is legyen 38000ft összesen és több is2014. ápr. 18. 22:26
1/3 anonim válasza:
Kétszer nekifutottam, hogy elolvasom a kérdést, de annyira tagolatlan és érthetetlen, hogy feladtam.
2/3 anonim válasza:
ja kicsit érdekes amit írtál,de megprobálom értelmezni.
1,1/8 menetes villanyakra akarsz a head-os kormányszárat:nem fog menni.
valami új teló:az mehet,de annak is a headnak kell lennie.
31000ft-ért alig használt Avid bb5-ös tárcsafék:boltan 12000ft a vadiúj( a tárcsa ára reális)
3/3 anonim válasza:
35 ezeres biciklire inkább ne építkezz szerintem, legfeljebb úgy hogy a vázat is cseréled hamarosan. Tárcsafék pocsék választás ebben a kategóriában, ahogy teleszkópból sem kapsz normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!