Nem arról volt szó, hogy a BUBI ingyenes lesz?
Na erre most kiderül 20 ezerért vehetsz éves bérletet, miközben 50-ért már saját biciklid van és nem 30 percre hanem egész napra.
Az még hagyján, hogy ocsmányul néz ki, nyilván direkt, de hogy van pofája a BKK-nak a londoni vagy más nyugat-eu.-i árakkal összehasonlítani?! Londonban nem 80 nettót keresnek.
Ki kell váltani egy bérletet sok ezerért. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hány ember váltja ki és remélhetőleg, nem a BKK-sok fogják majd a statisztika javítása végett.
Mondjuk amilyen éves sokmilliós jutalmak röpködnek pofátlanul, abból biztos futja Vitézyék egész családjának BUBI bérletre.
Figyelj már te szellemi nyomorék! Megnézted amit linkeltek te nagyon hülye???
Igen erre az 54Ft sok te nagyon korlátolt. Arcod az van, de gondolkodni azt nem tudsz. Persze te is valami fityeszbérenc vagy bkk-s nyomorék vagy biztos.
Ha máshol napi 27-30Ft-ba kerül, akkor az 54Ft az baromi drága. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor komoly szellemi problémáid vannak.
Ha tovább tanultál volna, jobb állásod lenne, és nem lenne sok a napi 5o forint... persze ahhoz jobban kellett volna nyomni a sulit. :(
Figyu. Mit tudsz te a pesti és külföldi programok finanszírozásáról? Lóf.szt se! Azt tudod, hogy mennyibe kerül az éves bérlet, De fingod sincs, hogy mennyit. tesz mellé a helyi költségvetés. Szerinted Melyik városnak van nagyobb kerete a közösségi bicajozást támogatni???? Budapestnek vagy Brüsszelnek? Szerinted hol lesz olcsóbb a bicajozás, ahol kevesebbet vagy ahol többet adnak bele??? :D De ne fáraszd magad, ez már elemi matek.
Járj gyalog, vagy autóval az biztosan olcsóbb.
ma 20:32
Mondom, hogy fityesz bérenc vagy. A fizetésemből meg bőven telne az éves bérletre, de nem vagyok pesti.
Iszonyat szánalmasan gondolkodsz, mert egyszerűen túl hülye vagy ahhoz, hogy felfogd, hogy itthon minden mennyivel drágább legyen szó bármiről is.
Leírták a cikkekben, hogy van szponzor. Lásd MOL van EU támogatás mégis ilyen rohadt drága. Csak egy fityesz bérenc lehet ennyire hülye, hogy itt osztja az észt, hogy márpedig ez rendben van. De hát nem mindenkinek van elég esze ezt felfogni. Neked nincs.
Haver, te pontosan olyan szánalmas vagy, mint a széljobber nácik, akik szerint minden a zsidók miatt szar.
"Leírták a cikkekben, hogy van szponzor. Lásd MOL van EU támogatás mégis ilyen rohadt drága."
Az a helyzet, hogy büdös fingod sincs arról, hogy mennyit adott a MOL, fingod sincs, hogy mégis mennyibe kerül a fenntartás, fingod sincs, hogy mennyit ad az állam, a város. Arról meg aztán végképp fingod sincs, hogy más városokban hogy van ez megoldva. Kihúzhatnád a fejed a seggedből és egyből lenne fingod! :D
ma 21:11
Mert mindenki hülye meg tájékozatlan csak te vagy helikopter.
Sőt te biztos tudod, hogy a MOL meg az EU mennyit adott hozzá.
Bár lehet, hogy tudod és tényleg fityesz bérenc vagy.
"Bár lehet, hogy tudod és tényleg fityesz bérenc vagy."
Bakker lebuktam... Hát persze, személyesen Orbán Miniszerelnök Úrtól kapom a fizetést, hogy az ilyen felvilágosult elméket, mint a tiéd megzavarjam...
Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen magasan kvalifikált fifikás agytröszt ezen a fórumon. Minden elismerésem.
Csak vicceltem. 8 általánosod megvan? :D
Te jössz azzal, hogy én nem tudom, hogy az EU meg a MOL meg ki tudja még kicsoda mennyit adott meg hová. Úgy írod, mintha te tudnád. Meg, hogy külföldön hogyan működik meg ilyenek. Mintha rajtad kívül más nem lépné át az országhatárt. Kár, hogy szöveget értelmezni sem vagy képes.
Egyet tudok, nem csak ez hanem sokminden más jóval többe kerül itthon, mint külföldön.
De te annyira szánalmasan hülye vagy, hogy azt mondod ez nem drága. Akkor te minek neveznéd azt ami máshol 30Ft-ba kerül itt meg 54-be?? Az olcsó bazzeg. Még a hülye is látja rajtad kívül, hogy milyen árak vannak itthon és máshol.
Neked nem, hogy a nyócáltalánosod nincs meg, hanem nálad komoly szellemi problémák vannak.
Alapvetően nem szeretem a butaságot, ezért elmondanám, hogy miért hibás a gondolkodásod (ahogy nácikkal is szoktam vitázni, ha úgy hozza a sor), de már nagyon unlak.
Na csá.
Nyilván az én gondolkodásmódommal van a gond meg még annak a rengeteg embernek a gondolkodásával aki nem annyira hülye, mint te és szerintük is baromi drága.
Nem attól olcsó vagy drága valami, hogy mennyibe kerül naponta.
Ez attól lesz rohadt drága, hogy más országban ugyanezt jóval olcsóbban igénybe lehet venni. És nem csak ezt a szolgáltatást.
Biztos azért hüledeznek a német rokonok is nálunk az árakon, mert itt minden olyan olcsó.
Persze az ilyen korlátoltak, mint te ezt úgysem képesek felfogni.
Volt már rálátásom hasonló vállalkozásra, teljesen felesleges itt fityeszezni, zsidózni, nácizni, attól senkinek nem lesz jobb.
A képlet nagyon egyszerű, kell egy ügyes könyvelő cég, meg kell igényelni az eus támogatásokat, le kell szerződni a legolcsóbb leggagyibb gyártóval, a könyvelőknek pedig ügyesen kell könyvelni, te pedig mehetsz nyaralni Fidzsire... aztán jön a következő év, addigra leamortizálódik az egész bringaparkod, ezért megigyényelheted a vállalkozás fejlesztési pénzeket, a gyártó ismét legyártja a legolcsóbbat, a könyvelők megint ügyesen könyvelek, te pedig mehetsz hajókázni... az, hogy melyik szolgáltatás mennyibe kerül teljesen mellékes a lehúzás sosem az aprópénznél van, abból fizetik az alulfizetett magyar paraszt karbantartókat stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!