Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire lehet alkalmas...

Mennyire lehet alkalmas városi használatra egy downhill bringa?

Figyelt kérdés
Specialized demo 8-ast szeretnék venni és a környezetemm iatt inkább dombos területen kívül haverokkal mászkálni a városban mennyire lehet alkalmas? Mivel széles terep gumik stb. Nehéz tekerni?
2014. márc. 7. 00:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ha megnézed az eddigi hozzá szólásokat, az én egyetlen előnyömön kívül szinte csak hátrányokat írtak. "

ez nem igaz, mert én szinte csak előnyöket írtam.

kéredző:

német márkák közt kell nézegetned.

szerintem jobban járunk, ha belinkelsz valami használható német kerékpáros adokveszek oldalt, mert az árak nagyon ingadozóak. de én 2000 euro alattit néznék(újonnan). esetleg használtak közt vannak régebbi típusok, amik lehet, hogy nem olyan profik mai használathoz, de neked elmegy, mert nem versenyszerűen csinálod.

2014. márc. 8. 09:39
 12/16 Alex Fly ***** válasza:
100%
Körülbelül annyira, mint egy városi keró downhillre.
2014. márc. 8. 20:34
 13/16 A kérdező kommentje:
1500 eurót terveztem max ha uj ha használt. Találtam egy egèsz jót egy szerbiai oldalon be is linkelem. [link] vélemény? Szerintem ami lényeges azt mwg értitek. 52 cm hosszu többi lentwbb kivehetö. Ha nem akkor segítek.
2014. márc. 10. 02:12
 14/16 anonim ***** válasza:

ennyiért szerintem csak használtban gondolkozz.

ráadásul ÉN nem venném meg ezt, el is modnom miért:

1.levegős rugóstag. mivel nem értesz a szereléséhez, tönkre fog menni, és akkor összecsuklik az egész bringa, ott állsz majd a semmi közepén rugó nélkül, tolhatod kilométereket a legközelebbi szervizhez, ahol megmondják hogy nem értenek hozzá. esetleg munkából késel 2 órát. vagy eleged lesz, ráülsz és tönkreteszed.

vs.

hogy érthető legyen, ezzel szemben a tekercses akkor is fog tartani, ha elfolyik a folyadék, tönkremegy a tömítés, ráadásul nagyobb terhelést is bír. ára a súlya. stb.

2. fedetlen rugóstag - sok mocsok rakódik majd rá, ami tovább rongálja a tag felületét illetve a tömítéseket.

vs.

freeride, enduro bringák ha ésszel vannak tervezve akkor főképp az első háromszögben tlaálható a rugóstag, fedve a sártól.

3.

rövid nyeregcső - túrázni/ugrálni nem lehet vele. a jó freeride/enduro teljes nyeregcsővel rendelkezik.

VELICINA:

52cm - ezt enm tudom mi akar lenni, ha vázméret, akkor ezek a bringák nem úgy működnek, mint a hagyományos országúti, ahol egy kaptafára megy a geometria. mivel akár 10centivel is magasabb lehet a középrész, mint egy hgyományosnál, és eleve sokkal rövidebb az üléscső, sokkal kisebb méret nagyobb emberenk is jó. és akkor itt visszatérnék a kihúzható nyeregcsőre.

és miért szerb oldalakat nézel?

az eladónak hajlandónak kell lennie postázni akkor.

ha meg értemész, vagy úgyis hazajössz, miért nem magyar oldalakat nézel? bár szerintem külföldön jobban jársz, mert itt most minden nagyon drága. itt az ócska bringákat kapod annyiért, mint külföldön az 1-2 éveseket.

szóval keress nekem valami émet használt bringa oldalt.

2014. márc. 10. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
német
2014. márc. 10. 10:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott hogylehet hogy nem fogsz többet válaszolni de szerbiai vagyok. Ott születtem magyarnak az ott ajazám egyenlöre még ha nem is szeretem. 2. Nem tudok németül egy szót se hogy keressek német oldalt akkor? Ajànlj bringát hogy mi a jó 100 kg alá ès 192 cm maggassághoz ès beszerzem. 3.használtat eszek. Arra van pénzem
2014. márc. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!