Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok olyan boltot Bp-n,...

Tudtok olyan boltot Bp-n, ahol Tip-top tubusos gumiragasztót (lehetőleg csak azt és más nem) lehet venni? Internetes keresésre csak webboltok jöttek be és durva lenne pl Debrecenből 1 tubus ragasztót utaztatni.

Figyelt kérdés

#gumiragasztó
2014. márc. 4. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

nem,és mássem fog tudni,mert csomagban árulják.

bár nevezzenk hazugnak,ha mégis.

2014. márc. 4. 11:47
 2/4 A kérdező kommentje:
nem az írtam,hogy kizárólag, hanemhogy lehetőleg. Válaszodban nincs egyetlen bolt sem, ahol csomagban kapható
2014. márc. 4. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Tip-top ragacs tuti, hogy a boltok többségében kapható, legalábbis itt mucsafalván ez a helyzet. Meg kéne egy pöttyet mozdulni, vagy legalább felvenni azt a rohadt telefont és megkérdezni.
2014. márc. 4. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

1 vagyok,tudom,hogy nem telejes értékelhetó a válaszom,de nekem is kellet volna ragacs,de 8 azaz nyolc boltban kérdeztem meg és mindenhol az egész csomagot kívánták nekem eladni.

ez persze nem jelenti azt hogy nincs csak ragacsos bolt,de ne fűzz nagy reményeket hozzá.

2014. márc. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!