Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha azt mondom, hogy meg lehet...

Ha azt mondom, hogy meg lehet tenni kb 13 Km távolságot 15 perc alatt, miért nem akarják elhinni?

Figyelt kérdés
Hátszéllel és "verseny" biciklivel én is és az egyik öcsém is meg tudjuk tenni. Mindketten egy jó ideje gyakoroljuk a tekerést, mégis hihetetlennek hangzik a többség számára.
2014. márc. 2. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem tudom autópályán simán hozom.
2014. márc. 2. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az 52-es átlagsebesség. Még autóval is jó tempó. Gondolom azért te sem hágóra teszed meg... egy kisebb lejtőn biztosan meg lehet csinálni.
2014. márc. 2. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Profi orszaguti versenyzok a prolog-on (idomero futam) ... 50km/h atlagsebesseget ernek el.

Meg egyszer mondom, a profi versenyzok! Akik minden nap ezt csinaljak, euromilliokat keresnek, egy komplett csapat all mogottuk es a leheto legjobb bringakon tekernek.

Szoval szerintem: az ocseddel egyutt, nyugodtan nevezzetek be a Tour de France versenyre, mert biztos nyeroek lesztek.

:)))

Azert nem hiszik el, mert nem is igaz. Ez ennyire egyszeru.

2014. márc. 2. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen tempóval irány a tour de france :)
2014. márc. 2. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
jah csak a versenyzők nem 13km-t tekernek, jó bringával ilyen rövid távon ideális körülmények között, nem tartom kizárt dolognak. ha haverom előttem megy kocsival és töri a szelet, akkor 8km -en simán tartom az 50et...
2014. márc. 2. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:

:))) igen! ... csak a felvezeto autoval torteno gyorsasagi kerekparozas vilagrekordja 286km/h!!!

Szoval a haver mogott 8 percig tartott 50-es tempo is ... :D

Senki nem vitatja, hogy hegyrol lefele, idealis korulmenyek kozott akar 100km/h-as tempot is mennek egyesek (atlag kerekparos biztosan nem!), de normalis uton 50-es atlaggal kerekparozni negyed oran keresztul, atlagos kerekparos, hetkoznapi bringan soha nem fog.

Amugy sem itt kell hencegni, avagy nagyot mondani: egesz evben rengeteg verseny van, aki jonak erzi magat annak van lehetoseg bizonyitani akar a stopper ellen, akar mas vehemens versenyzok ellen. Ott aztan dokumentaljak mindenki teljesitmenyet es mar nincs is mirol vitatkozni.

De ha valaki csak ugy a levegobe beszel, az legalabb tajekozodjon a kerekparsportrol, hogy hihetobb hulyesegekkel tudjon eloallni.

2014. márc. 3. 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:
286 de az nem egy mezei országúti bringa, hanem egy igen komoly áttételekkel rendelkezö absztrakt csodagép, szóval azt ne keverjük nár ide...
2014. márc. 3. 12:19
 8/12 anonim ***** válasza:
egyenes úton esetleges enyhe lejtéssel 50-es átlagot abszolút nem tartom lehetetlennek, attól, hogy valakinek nem úgy alakul az élete, hogy profi versenyzõ legyen... 13 kilóméter ha csak nem felfelé visz az út, akkor egyszerûen nem távolság még a legtöbb hobbi bringásnak sem, átlagot számolni nyulfarknyi távokra a legnagyobb hülyeség... nekem 100 on van 25-28 as átlagom és büszke is vagyok rá, de egy 13km-távra soha nem verném magam... továbbra is tartom, ideális körülmények között ilyen kis táv nem lehetetlen az 50 es átlag... pl Székesfehérvár -Pàtka közõtt, bojban fele úton lazán tartható 70-80as tempó mivel van egy kellemes szintkülönbség, nyugodtan bele lehet hajtani max pedálfordulatokkal aztán pihengetni, a maradég uton is meg lehet tartani a 40-50 es lendületet mire elérsz Pátka bekötõùtig már le is csúsztál átlagban 50-re... de ahogy haladtok tovább Lovasberény felé, egyre szánalmasabb értékeket fog mutatni a km óra, mire eléred Lovasberényt már ha Pantani lennél se lenne 30 felett az átlagod... és akkor még elmondhatod, hogy isten jó vagy... szezon elején mire oda érünk 25- se mutat az átlag...
2014. márc. 3. 12:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Valakivel akinek autója van, lemértük a pontos távot(Béb-Pápa táblától tábláig) és 10,2 Km lett, szóval ha jól számolom, akkor "csak"40nnel kell menni hozzá.

Egyetlen 1 domb van az úton, de a lejtőjén be is lehet hozni azt, ami a felkapaszkodáskor elmegy idő.De még úgyis közepes fokon fel lehet menni a dombon, jó kis bringám van, annak ellenére, hogy vagy 10 éves.Montival ezt nem lehet, azzal legalább 3x olyan hosszú az útidő.

2014. márc. 4. 10:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, a 40es tempó már kezd hihető lenni. Mi is mentünk 35-ös átlagokat dombos vidéken.
2014. márc. 4. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!