Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hátsó kerekem defektet kapott,...

Hátsó kerekem defektet kapott, a csavarokat már leszedtem de fogalmam sincs a láncról hogyan szedjem le a kereket hogy a váltó jó maradjon. Hogyan kéne?

Figyelt kérdés
Első keréknél könnyű lenne de a hátsónál nekem kissé bonyolult
2014. febr. 23. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha már a leszedés is gondot okoz akkor visszarakni 100%, hogy nem fogod tudni. Egyébként leváltasz hátul a legkisebb fogaskerékre és úgy.
2014. febr. 23. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyesbe rakjam a hátsó váltót?
2014. febr. 23. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Általában az 1-es a legnagyobb fogaskerék, neked meg a legkisebb kell. Szóval oda válts, ahol a legnehezebb tekerni. De ha rám hallgatsz, akkor megkérsz egy hozzáértőt, hogy mutassa meg. Mint már írtam, ha ez nem megy akkor a többi végképp nem fog menni. Ha most valaki megmutatja akkor legközelebb sikerülni fog.
2014. febr. 24. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
2014. febr. 24. 02:04
 5/9 anonim ***** válasza:

tök mind1 hol áll a váltó

... kiszeded a kereket, mikor visszarakod akkor is tökmind1 hová teszed a láncot 1 tekerés után úgyis ott lesz a lánc ahol a váltó áll.

2014. febr. 24. 07:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Négyes, nekem nem ilyen fékem van mint a videón. Ez terep bicikli ami nekem van.
2014. febr. 24. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:
ilyenkor rakétatudósnak érzem magam, mikor rájövök, hogy vannak olyan emberek, akik egy kereket nem tudnak kiszedni egy bicikliből...
2014. febr. 25. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Valamiből a szervízeknek is meg kell élniük, de én legalább próbálkozok magam meg oldani a problémákat.
2014. febr. 25. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
2 nap alatt nem sikerült kiszedni? :D Kiakasztod a féket(ha tárcsafék van akkor nem kell, gyorszárat kinyitod vagy lecsavarod az anyát és kb magától kiesik a kerék. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Ha felraksz egy képet, hogy hol akadtál el, akkor segítek, mert már esküszöm megsajnáltalak. :D
2014. febr. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!