Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen dirt biciklit vegyek?

Milyen dirt biciklit vegyek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdetnek valami olcsó használtat, amíg kiderül hogy tényleg akarod e. Ha meg tényleg érdekelni fog és nem hagyod abba, onnantól már tudni fogod alkatrészenként hogy mi kell neked.
2014. febr. 9. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Mongoosem de szerinted ha kona dirt biciklit veszek az mennyire jó?
2014. febr. 10. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem volt kona, de én azért nem bírtam mert nehéz volt a váz. Egyszer volt egy magellán polar x vázam, azt imádtam mert iszonyat könnyű volt. 360at is tök könnyedén csináltam vele, míg a konával szenvedés volt.
2014. febr. 10. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Csakis NICOLAI...:D
2014. febr. 10. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem az umf hardyból sok van, olcsóbban is ki lehet fogni.

de ami mongooset láttam ,az tényleg jobb volt geora, a súlyát nem tudom.

a magellan jó márka, magyar volt, de már nem gyártják, szóval annak ellenére hogy régiek, még tartják az árukat. felszereléstől függ midnen.

kezdésnek elég ilyen is: [link]

szerintem a kona nem rossz, esetleg umf, 60nál többet ne költs rá.

csak nem biztos hogy a városodban is tlaálsz ilyet. a teleszkópok gagyik lesznek, vagy váltó vagy tárcsafék nem lesz, de kezdésnek elmegy.

2014. febr. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!