Milyen dirt biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 20:45
1/5 anonim válasza:
Kezdetnek valami olcsó használtat, amíg kiderül hogy tényleg akarod e. Ha meg tényleg érdekelni fog és nem hagyod abba, onnantól már tudni fogod alkatrészenként hogy mi kell neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Mongoosem de szerinted ha kona dirt biciklit veszek az mennyire jó?
2014. febr. 10. 06:47
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, nekem volt kona, de én azért nem bírtam mert nehéz volt a váz. Egyszer volt egy magellán polar x vázam, azt imádtam mert iszonyat könnyű volt. 360at is tök könnyedén csináltam vele, míg a konával szenvedés volt.
5/5 anonim válasza:
szerintem az umf hardyból sok van, olcsóbban is ki lehet fogni.
de ami mongooset láttam ,az tényleg jobb volt geora, a súlyát nem tudom.
a magellan jó márka, magyar volt, de már nem gyártják, szóval annak ellenére hogy régiek, még tartják az árukat. felszereléstől függ midnen.
kezdésnek elég ilyen is: [link]
szerintem a kona nem rossz, esetleg umf, 60nál többet ne költs rá.
csak nem biztos hogy a városodban is tlaálsz ilyet. a teleszkópok gagyik lesznek, vagy váltó vagy tárcsafék nem lesz, de kezdésnek elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!