Milyen biciklit vegyek?
Női bicikli kellene 20-39 ezer forint értékbe.Múltkor mikor nézegettem neten bicikliket, nem nagyon találtam. Szürke vagy esetleg lila/rózsaszínben szeretnék. Ötletek?
(14 éves vagyok)
Szerintem menj le a hozzad legkozelebbi bringaszervizbe es kerd meg a sracokat, hogy dobjanak ossze neked egy megfelelo bringat. Ha jo fej vagy es a bringas sracok is hasonloan, pikk-pakk osszedobnak neked valamit.
Egy-egy ilyen bringaszervizben millio alkatresz kozul, mindig lehet turizni emlitesre meltot ... ha valoban a segitseguket kered es nem az uzletet latjak benned, biztos vagyok benne, hogy lesz jo bringad.
Amugy Dechatlon es Hervis, de nagyobb barkacsaruhazakban, szupermarketekben is van ebben az arkategoriaban mindenfele csoda (?) ... de ezeket en nem neveznem kerekparnak.
Legcsajosabb a cruiser ... utana nezelodhetnel a trekkingek kozott ... es csak vegezetul ajanlanek MTB-ot.
Ha idovel rakattansz a bringazasra, vegul ugy is orszagutid lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!