Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ért már olyan, hogy egy...

Ért már olyan, hogy egy kerékpárboltban lenéztek vagy negatív megjegyzést tettek az eladók a kerékpárodra?

Figyelt kérdés
Lehetőleg az üzlet neve és pontos címe nélkül a hitelrontás elkerülése miatt...
2014. febr. 9. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bicaj miatt még nem néztek le, vagy csak nekem nem jött le. De van olyan bicajbolt ahol iszonyat tuskók az eladók. Többet se megyek oda.
2014. febr. 9. 19:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Táskáért mentem egy boltba ami főleg a fixiseket célozza meg, én montival voltam. Ahhoz képest, hogy több, mint 10 ezer forintot hagytam ott a táskáért, úgy néztek rám végig az eladók, mintha rossz mellékhelyiségbe mentem volna be. A stílusuk sem volt nagyon vevőbarát.

Bár amit szerettem volna, megvettem, de náluk mást már nem fogok.

2014. febr. 9. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
nem mindenki lehet egyformán szimpatikus a másik embernek
2014. febr. 9. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Általában ilyenek amúgy a boltok, ami pl egy típusra specializálódik, ezt már én is tapasztaltam.
2014. febr. 9. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
A kerekpar boltos is csak ugyanolyan boltos, mint egy butikos pitsa, vagy az ujsagarus bacsi ... emberek vagyunk ... mindenkinek lehet rossz napja ... es azert azt is lassuk be, hogy a vevok sem kimondott jomodoru kulturlenyek ... szoval van ilyen :P
2014. febr. 10. 09:52
 6/12 anonim válasza:

Volt ilyen.:D

Úgy kezdődött, hogy hétvégén elrángatott egy kedves ismerősöm abba a bicikliboltba, mert országútit szerettem volna venni, és ott pont volt egy, nem túl szép, de a méretemben. Kipróbáltam, mutogatták, reklámozták ezerrel, de nem vettem meg.

Következő héten (vagy talán még egy kicsit később) betoltam újdonsült biciklimet, de pechemre emlékeztek rám... Kormánycseréről érdeklődtem, de ők emelgették, kijelentették, hogy nehéz, lassú lesz, nem jó a méret, nekem túl nagy és a villa is teljesen más bicóba való, ráadásul a fék nem is országútié, hanem montiba való (porig alázták szegény bringámat). Konklúzió, hogy ott kellett volna vennem náluk a biciklit.

Soha. Többet. Oda. Nem. :D

2014. febr. 11. 18:51
 7/12 anonim válasza:
bizony van, a bringaland dozsa gyorgy úti.100ezres bringát akartam venni ,ami komoly bringák között a békatöke alatt van de egy hobbi kerékpárosnak elég sok a hazai bérekhez mérve,meg fölleg nem az én sportom a kerékpár de kellett egy,na szóval annyi amennyi de a fent emlitet mizéria boltban,most rossz leszek, mert a második eladó gyerek aki hozzám jött bringát mutogatni,fogyatékos szerű volt,sánta vagy mi a tököm,de még ezek felett rosszindulatú flegma is,tekintettel a fogyatékosságára nem vertem ott agyon az egész bagázst,mondtam csak hogy ezt meg azt mutogassa aztán se bú se bá hátat fordítottam és kimentem,vettem máshol bringát.
2014. febr. 12. 21:53
 8/12 anonim válasza:
az előző vagyok,ja még van a király utcai hajtipajti vagy mi a gyik ,na ott alkatrészeket vettem ott volt egy fijú nagyon komisz volt de hozzá én is azt a stilust vettem fel,néha az ilyen szarfazékoktól elborul az agyam,olyankor befogják a pofájukat és én is gyorsan elhúzok,másképp nem bírom moderálni magamat :DDD
2014. febr. 12. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

volt olyan ahol sértegettek, a boltos bent bagózott és piált, okoskodott, flegmázott, ráadásul a munkáját se végezte el normálisan.

lászló kerékpár, üllői út (most elköltözött a sínen túlra nem tudom azóta új embert vettek-e fel). a határ úti boltjukban nem volt még problémám, de nem járok oda, akkor csak kényszerből mentem be. kerüljétek el.

helyette inkább mekka-bike. az árak viszonylag korrektek, de nagyon kedvesek.

a bringa-boardban is megjegyzéseket tettek rám, oda se megyek többet.

a bringalandban jók az árak, nekem eddig még enm voltak problémáim, de ez valószínűleg eladó-függő.

2014. febr. 14. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:
ha a bringaboard és a bringaland nem jó, a közelben van egy bikestation a dózsa györgyön a lehel utca után, ott is kedvesek, csak ott nincs akkora választék.
2014. febr. 14. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!