Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen sportot ajánlanátok...

Milyen sportot ajánlanátok egy eltunyult nőnek, aki közel van a 60. évéhez?

Figyelt kérdés

Szobabiciklire gondoltam, az igazin szédülök.

Konditerem, szervezett torna nincs a falunkban.

Dvd-re egyedül lusta vagyok. Több műtétem volt, kéztörés, kemoterápia.

Meg lusta is vagyok, és elhízott is.

Bírom a kritikát, nyugodtan írjátok!

#szobabicikli.
2014. jan. 15. 06:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
-távolbanézés ? az nem olyan megeröltető,:))
2014. jan. 15. 07:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem kamu kérdés.
2014. jan. 15. 07:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
szobabicikli tökéletes, vagy járj el sétálni...
2014. jan. 15. 07:52
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
A gyors tempójú (ez alatt azt kell érteni, hogy közben még éppen tudsz beszélni) séta hasznos, meg a szobabicikli is, de ez utóbbinál arra gondolj, hogy ez csak az alsótestedet erösíti, így idövel - kis túlzással - piszkafa lábakon álló nagy hasú valaki lesz belöled.
2014. jan. 15. 08:13
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem akarlak megbántani, de az aki lusta DVD-re tornázni, az szoba biciklizni is lusta lesz. Inkább menj túrázni a környékre, vagy minden nap sétálj, vagy kocogj egy kicsit. Ha otthon a meleg lakásban nem akaródzik tornázni, akkor csakis a kinti mozgás segíthet.
2014. jan. 15. 08:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Keress rá a youtube-on a "leslie sansone" névre. Sok. látszólag igen egyszerü mozgást mutat be (nem a hagyományos fitnesz-dvd-szerü), amit sokan kimondottan szórakoztatónak tartanak.
2014. jan. 15. 08:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Gyalog járok ahová csak lehet, autót a garázsban hagyom.

Kilométereket tudok gyalogolni. Sík terepen.

De az idén Bükki túra lesz, és tavaly is megerőltető volt a Zemplén. Na, azért nem az utolsók között voltam, pár fiatal is kullogott utánam.

Biciklire azért gondoltam, ha kalóriát égetek vele, akkor csak fogyok. Edzettségemről nem is beszélve. Vagy tévedek?

2014. jan. 15. 08:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
fogyni csak akkor fogysz, ha több kalóriát égetsz, mint amennyit beviszel. Arra aki azt mondja, hogy csak a lábaidról fogysz bringával az egy tudatlan buta ember, nehogy elhidd.. esetleg még a lépcsõzõgépet tudom ajánlani, én abból indulok ki, mire tudom rávenni a 60 éves anyukám, ezért nem rugaszkodok el ilyenekkel, hogy menj kocogni... tehát szobabicikli, taposógép, és még talán az elliptikus trainert tudnám ajánlani... a taposó a leghallkabb, a többi mellé fel kell hangosítani a tv-t... :)
2014. jan. 15. 08:50
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi!!!! Tv-t felhangosítom, senkit nem zavarok vele.

Ma már bicikliztem, azt hittem, húúú de sokat, aztán ránéztem, és csak 30 kal. égett el...

Nem kifejezetten a fogyásra hajtok, tumorosoknak nem is ajánlják olyan nagyon a fogyókúrát, de azért lehetnék fittebb is.

Mindenkinek köszönöm a választ!

2014. jan. 15. 09:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Sperseus leírta. És nem fogyókúra kell hanem diéta. Teljesen más a kettő. Sok bajod nem lesz attól, hogy egészségesebben kajálsz.
2014. jan. 15. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!