Miért nyikorog a hajtókar?
I bicajomon elkezdett nyikorogni a hajtókar, de csak akkor csinálja amikor éppen tekerem (szal gurulásnál nem)...
Gondoltam rá hogy kilazult a hajtókar anyacsavarja, szóval meghúztam elég emberesen, de nem javult ki a hiba.
Utána gondoltam a pedál okozhatja, amiből teljesen újakat tettem rá, de a probléma még mindig fennáll.
Utóirat: a hajtókart nemhinném hogy okozza mer mikor levettem az anyacsavart, a hajtókart is csak kalapáccsal tudtam leszenvedni a tengelyről, elég szorosan fogja)
Milyen egyéb probléma okozhatja ? Pl a Tengelycsapágy fedőcsavara (a jó nagy ami a golyókat fogja a tengelyhez) túl szoros esetleg ?
Igen néztem a pedált,
A hang jellegéből ugyanaz okozza a 2 láb tekerésénél (ugyanolyan hang, folyamatosan) szóval valahol a tengelyen kell keresni a problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!