Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » BMX-esek! Nyikorog-recseg a...

BMX-esek! Nyikorog-recseg a hajtókar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 2 naponta jelentkezett ez a probléma, valamelyik nap egésznapos bicózás után elkezdett nyikorogni-recsegni a hajtókar, aztán másnapra nemvolt semmibaja, és pár napig jó volt, de most ismét ezt csináálja, meghuztam minden csavart ugy ahogy kell de továbbra is jelentkezik a probléma:S:S:S Mit tegyek? esetleg csapággyal van a probléma??Légyszi normális válaszokat, lehet hülyének tűnök ezzel a kérdéssel, de akkorsem tudom:S Előre is köszi
2011. ápr. 19. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ipari csapágyasad van? gondolom az.biztos, hogy a hajtókartól jön a hang?milyened van?
2011. ápr. 19. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen hajtókar, tudod, mikor tekerek akkor hallom és ha a fejemet is közelebb teszem onnan hallom. Komplett bicóm van, kezdésnek vettem hoffman condort, nem építettem.
2011. ápr. 19. 20:29
 3/3 anonim válasza:
Én bezsíroztam ,der szart se ér 1 hét után újra koszos lesz és attól recseg...mert beleragad a mocsok,szerintem olajozni kell ..vagy nem tudom.De engem is felbasz
2012. ápr. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!