Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy ideje az MTB-bringám...

Egy ideje az MTB-bringám borzalmas, nehezen megfogalmazható hangot hallat. Olyan, mintha valami súrlódna benne, szinte az egész úton "nyavíkol". Fékezés után egy darabig nem csinálja, aztán újra kezdi. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

2013. dec. 4. 03:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor talán a fék, nézted esetleg külön a fékeket?
2013. dec. 4. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen nekem is sáros féktárcsától, de az nagyobb sebességnél hallatszott. A tárcsafékre került egy kis sár és nem tudom hogy de nagyon beremegett a bringa.. megálltam, letakarítottam és semmi baja. Legvalószínűbb hogy a féktől van neked is. Kis sebességnél is hallatszik?
2013. dec. 4. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Valami sprét fújtunk a fékpofára,kb.10 percig csendes is maradt.Aztán úgy vettük észre h túl közel van a fékpofa a kerékhez,ezért súrlódik.Valószínűleg ott kell állítani rajta...
2013. dec. 5. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor vagy a féken kell állítani vagy kilett véve a kerék,és visszarakásnál rosszul lett beállítva ,nem középen áll. Esetleg enyhe 8 as is lehet benne.
2013. dec. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!