Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Testbike segítség? (több lent. )

Testbike segítség? (több lent. )

Figyelt kérdés

Meghírdettem egy terméket a bolha.testbike.hu oldalon.meg is vette valaki.hogyan tudom azt jelezni hogy már elkelt /megvették a terméket?

Elég csak felfüggeszteni?

2013. nov. 9. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
igen. szimplán felfüggeszt vagy töröl
2013. nov. 9. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Inaktiválod a hirdetést ,azaz törlöd.
2013. nov. 9. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:

jo hogy oanok irkalnak akik meg a testbike-rol meg nem is hallottak.

ramesz a felfuggesztre, es ott utana 3lehetoseg van, eladtam itt a testbike-on, eladtam mashol, vagy megse akarom eladni..kivalasztod jellen esetben az 1.varianst, es ienkor a hirdetesed fel lesz fuggesztve, ami azt jelenti hogy mar nem lathato csak a szamodra, es valamennyi ido utan a profilodrol is torlodik (azert van igy hogy barmikor visszaalithasd, mert a tb-n foleg a bmx-es kategoriaban 10-13eves r.i.nyap.i.cs.a.k vasarolgatnak es folyamatos a sz.a.rkeveres, atveres stb, vagy a fake vasarlas amikor megigeri hogy megveszi valaki, te leveszed a hirdetest, aztan kiderul hogy anyu megse ad penzt, ezert kenytelen vagy visszarakni a hirdetesed..:D

2013. nov. 9. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
homokos te meg írni nem tudsz ,csak mindig ugatni hülyeségeket ! Van valami,amibe te nem kötsz bele? Eddig akárhány kérdés volt,te mindig problémáztál valamin .
2013. nov. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!