Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez nem igazságtalanság a...

Ez nem igazságtalanság a Testbike részéről?

Figyelt kérdés
Van ez a nyereményjáték. Akinek van 20-30 vagy több sorsjegye az nem nyer semmit,akinek csak mindössze 2 db véleményezett cucca van az oldalon ,az meg nyer.
2013. szept. 11. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ilyen a sorsolás... ennyi erõvel aki 50 lottószelvényt tölt ki és mégis az nyer aki életében elõször játszik, az mit szóljon?
2013. szept. 11. 13:44
 2/16 A kérdező kommentje:
OKé,csak mégis vicces,hogy véleményezel egy csomó dolgot,erre egy olyan nyer ,aki 3 hónapja regisztrált csak ,van 2 véleménye,az is csak biciklibolt. Nem féltékenység,de akkor is f@ szság szerintem.
2013. szept. 11. 13:49
 3/16 anonim ***** válasza:
veszíteni tudni kell, ilyen az élet.
2013. szept. 11. 16:12
 4/16 anonim ***** válasza:

mi az igazságtalan egy sorsolásban??? azért sorsolás, erről szól a szerencse, nem a vélemények számától függ, nem nehéz ezt megérteni, csak fiatal vagy még

virnyíkolsz itt mert nem te nyertél, pfff, tedd túl magad rajta, ilyen az élet

én sem nyertem mégsem makogok a neten...

2013. szept. 11. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:

A vélemény-ranglistánál világosan fel volt tüntetve ez a szöveg:

"Figyelem, 1 sorsjeggyel is lehet nyerni!" Ha ezt valaki nem érti meg, csak sajnálni tudom.

A nyertesek között azért akadt olyan is, aki szép számú véleményt írt, így nála működött a nagy számok törvénye.

Ha mélyebben érdekel a téma, keress meg, szívesen tartok neked kurzust valószínűségszámításból. Itt minden ezen alapul. Persze a nyerési esélyt lehetett növelni a vélemények számával, és láthatod, minden esetben működött. Nem 1 sorsjeggyel nyert, hanem 2-vel. :)

1 évvel ezelőtt volt egy fotópályázat, ahol megvalósult EU-s fejlesztésekről kellett képet beküldeni. Jómagam 16 db képpel neveztem, és meg is nyertem. A rekorder valami 400 képet töltött fel. Ő nem nyert semmit. A második helyezett 2 képpel lett befutó. A harmadik, pedig 41.

Akkor ez is igazságtalanság lett volna az NFÜ részéről???

2013. szept. 12. 12:24
 6/16 A kérdező kommentje:
23:10: hogy jön ide a fiatalság? MIért lennék fiatal? Köszönöm a marha okos hozzászólásodat!
2013. szept. 12. 16:04
 7/16 A kérdező kommentje:
12:24: Köszönöm,nem tartok igényt a kurzusodra:) És sajnállak:)))
2013. szept. 12. 16:05
 8/16 A kérdező kommentje:

huhu az aztán a kemény gyerek! Leckéd megírtad már? Kis paraszt! Megsem kellett volna szülessél.

Üdv: Budapestről

2013. szept. 13. 21:00
 9/16 anonim válasza:

Kedves hozzaszolo!

Ha senkinek a velemenyet nem akarod elfogadni, akkor minek irsz ide? Masodsorban elhiszem, hogy csalodott vagy, de ezt ne masokon vezesd le, akik csak a velemenyuket mondtak el, hozzatave te kerted. Itt egyedul teged kell sajnalni... Teljesen folosleges valaszolnod a hozzaszolasomra valami hasonlot, mint amit az elottem szolonak, tok hidegen hagy, max annyit ersz el vele, hogy igazat adsz nekem.

Tovabbi szep estet!

Ps: Menj es szerezz be egy gerincet, mert ahogy latom szukseged van es tanulj meg veszteni, nem lehet mindig nyerni!!!!

2013. szept. 13. 21:16
 10/16 A kérdező kommentje:

drága "barátom"!

nem a véleményekkel van a baj,hanem a kérdéshez közel sem álló,szemét,altas hozzászólásról,amit egyesek írkálnak. Nyilván,neked lemenne a torkodon,ha "elkéne altatni" . Olvasd is el az összes hozzászólást,és azt mérlegelve írogass. Ellenben tudatlan , primitív hozzászólásodat,mellőzd! Senki nem kiváncsi rád:-)

Veszek egy gerincet,de neked adom. Adakozok a rászorulóknak.

Szép estét! Legyen neked "igazad":-)

2013. szept. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!