Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez nem igazságtalanság a...

Ez nem igazságtalanság a Testbike részéről?

Figyelt kérdés
Van ez a nyereményjáték. Akinek van 20-30 vagy több sorsjegye az nem nyer semmit,akinek csak mindössze 2 db véleményezett cucca van az oldalon ,az meg nyer.
2013. szept. 11. 13:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De az a 31 százalékod is jól mutatja,milyen jó viszonyt ápolsz itt az emberekkel:-)
2013. szept. 13. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Most tényleg megadtad, elnézést kérek, bennem van a hiba. Lehet én nem értek valamit.

5-ös lottónál 1 : 43 949 268 a találati esély. Ha hetente egyet veszek, akkor egy esélyem van a telitalálatra, a Szerencsejáték Zrt.-nek pedig 43 949 268. Ha kitöltök hetente 539 szelvényt, akkor annyival több lesz, de egyáltalán nem biztos, hogy nyerni fogok, lehet a húgom is vesz egyet és azzal besöpör mindent. Most érted? Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.

2013. szept. 13. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Leírni nem tudod,de a moderátornak tudsz jelentgetni bezzeg Pff

Egyébként kérdésre vissza: A bicikliboltos véleményeket,nem a bringás cuccokhoz kéne besorolni,hanem az egyéb nem bringás termékekhez. azokért tavaly sem járt sorsjegy,csak a bringás termékekért. Egy boltról bárki,tud véleményt írni,függetlenül,attól,hogy járt-e ott.Viszont ha egy alkatrészt véleményezel,arról töltesz fel képet,ami igazolja,hogy meg is van,nem csak kitalálsz valamit....

2013. szept. 14. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:

tudod ez az egész nyereményjátékosdi arról szól, hogy minél több aktív felhasználót csalogassanak az oldalra, ugyanis minél több látogatód van, annál több pénzt kérhetsz az oldaladon lévő reklámokért... valószínűleg éppen ezért vonták bele a boltos véleményeket is, hogy még az is aki életében nem ült biciklin de már járt bringaboltban is kiélhesse magát az oldalon...

És nem, nem igazságtalanság, ha te részt vettél a játékban, akkor már az elején vállaltad a szabályait.

2013. szept. 14. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tényleg nem nyersz soha semmit, elég frusztráló lehet. De én mindig nyerek kisebb nagyobb dolgokat, így sohasem vagyok elégedetlen. :D 2 Éve egy 360 ezres össztelós bringát nyertem az Intersportnál, azóta ha vesztek, mindig az van az eszemben. :D
2013. szept. 14. 13:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Én még nem nyertem semmit,pedig írtam már néhány véleményt és pár éve fent vagyok már. Értem én,hogy sorsolás így meg úgy de azt is kitudja ,hogyan csinálják... Lehet trükköznek azzal is,valakinek az adminok közül van egy csókosa,lehet véletlen pont Őt húzzák ki. Mindegy is végül is ,köszönöm a válaszokat
2013. szept. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!