Egy km biciklizés kb. hány kcal-t éget el?
Nem mindegy az intenzitás, hány kg vagy, stb.
Írd be ide: [link]
2-eske vagyok:
en csak meglepodtem az 1km biciklizesen ... es elmosolyodtam, mert elkepzelesem szerint ez a kerdes ilyen-olyan formaban mar 100ezerszer elhangzott ... amugy pedig alapbol hulyesegnek gondolom a szobabiciklizest (akkor mar inkabb szobagorgo, de a sajat bringammal)
szobabicilkizes otthoni korulmenyek kozott onbecsapas ... az olcso szobabringak semmit nem ernek, dragat pedig senki nem vesz csak a konditermek - ha pedig mar kimozdul az ember a konditerembe, akkor miert is ne tudna rendesen kerekparozni kint a friss levegon, a termeszetben suhanva?
es amugy is mindenkinek kellene lennie annyi sutnivalojanak (altalanos fizika), hogy az ilyen kaloriaegetesek mi mindentol fuggenek, de azt is tudni kellene, hogy ezek csak szaraz adatok
AKI FOGYNI AKAR, AZ NEM A TUDOMANYOS TABLAZTAOKAT BUJJA ES UL A SZAMITOGEP ELOTT, HANEM MINDENT MEGTESZ A SIKER ERDEKEBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!