Szerintetek kb hány éves korig normális ha valaki bmx-ezik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 19:28
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány évesek vagytok, de a ti korotokban még/már nem normális fórumozni.
Kérem ezentúl csak az válaszoljon, aki képes kielégítően válaszolni egy teljesen átlagos kérdésre. :D
2013. okt. 19. 20:29
4/10 anonim válasza:
Hülye f**zok vagytok akik nem birnak értelmesen válaszolni!! Van a kretén farok válasz meg a vicces farok válasz..
Kretén p*cs*k
5/10 anonim válasza:
most neked miért nem megfelelő a srácok válasza? akik anó megalapították a bmx-sportot és még élnek, valószínűleg a mai napig bmx -ezik ugyan úgy ahogy az ősi deszkások is deszkáznak.. nincs korhoz kötve, csak a begyöpösödött magyarok nem csinálnak semmit egy bizonyos kor felett, de szerencsére a mostani 30as generáció már kezdi ezt kinőni...
6/10 A kérdező kommentje:
Mert érett válaszokat vártam, hogy mikortól néznek meg valakit nem azért mert ügyes...
A srácok pedig nem hiszem, hogy fene emberszeretetükből, inkább képzelt humorérzéküktől hajtva válaszoltak.
Nem tudom, hogy mért nagy elvárás normális választ adni, ahelyett, hogy viccelődnétek vagy offolnátok.
2013. okt. 19. 21:02
7/10 anonim válasza:
Na akkor nem poénkodok.
Szerintem már 80 évesen nem kéne bravúroskodniuk az öregeknek.Volt elég idejük.
8/10 anonim válasza:
Érthetnéd az első válaszokból hogy qrvára mindegy hogy hány éves vagy, ha neked bejön, akkor szard le azt hogy ki mit mond. Most ha itt azt mondják neked hogy 13 éves kor felett már ultra gáz, és te mondjuk 14 vagy, akkor emiatt bele se kezdesz, vagy abbahagyod? Hát akkor gratulálok. Mit foglalkozol te mással, meg hogy ki mit mond. Meg akarsz felelni másnak? Minek? Felelj meg magadnak, ha neked bejön, akarod, tetszik, élvezed, akkor csináld, ha nem akkor ne.
9/10 anonim válasza:
kérdezd őket:
Old School BMX Club Hungary
10/10 anonim válasza:
amúgy meg, mindegy milyen sport, az nem korfüggő, max az ilyen kis 13 éves kisnyomik szemében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!