Hány éves kortól hány éves korig normális h megjön?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 23:54
2/9 anonim válasza:
Inkább 7-16. Igen, manapság már van, aki 7 évesen menstruál.
7 előtt nevezik korai pubertásnak.
3/9 anonim válasza:
Én normálisnak nem mondanám, ha valakinek már 7 évesen megjön! Az első válaszolóval értek egyet. Amúgy nekem 14 és fél évesen jött meg.
4/9 A kérdező kommentje:
én ismerek olyat akinek 2.ba jött meg én már 14 éves multam és még mindig nincs meg ://
2013. júl. 31. 00:36
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem kell aggódnod, mint írtam nekem is 14 és fél évesen jött meg először, úgy hogy az osztályomba már mindenkinek megvolt. Én mindig is későn érő típus voltam. Érdemes lenne megkérdezni anyukádat, nagymamádat, hogy nekik mikor történt az első, mert valószínű, hogy neked is akkor fog. Nálunk legalább is így van :)
19/L
6/9 anonim válasza:
9 és 16 év között normális az első menstruáció.
8/9 A kérdező kommentje:
anyukám 8.os volt énis későn érő vagyok :) köszi a válaszokat .)
2013. júl. 31. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!