173 cm magas vagyok. Mekkora vázat érdemes vásárolnom?
Ez ránézésre legalább 60-as. Neked olyan 53-54-es kell.
(Persze lehet, hogy valaki - mint nekem az okos szomszédom a minap - 56-ost fog javasolni, de mivel én is pont ilyen magas vagyok, és éveket töltöttem 56-os vázakon, tapasztalatból mondom, hogy a magasságával kevesebb bajom volt, viszont koskormánnyal túl hosszú)
en is amondo vagyok, hogy mindig a katalogusadat alatt egyel erdemes vazat valasztani, mert akkor jobban az alkati adottsagokhoz lehet allitani a bringat.
Klasszikus ertelemben az a megfelelo kerekparvaz meret ha: labad koze veszed a kerekpart, a tokod es a vaz kozott kell lennie egy tyuktojasnyi szabad hezagnak.
Na igen, ez nem pont az, amit elsőre feltettél.
Egyébként őszintén megmondom, én nem költenék rá, inkább túladnék rajta, és vennék egy kisebbet :)
(Ez persze csak néhány évi, nekem túl nagy túravázakkal kapcsolatos tapasztalatokon alapuló egyéni meglátásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!