Eobard Thawne kérdése:
Mit jelent pontosan a, , részhajrá" kifejezés országúti kerékpárban?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok outiban, lesz egy versenykiírásban találkoztam a kifejezéssel, ,,ráwikipediáztam", de nem sokat találtam. Valaki kiokosítana?2013. okt. 14. 10:15
1/4 anonim válasza:
Nem sok versenyt nézek, de valami olyasmi, hogy verseny közben akár több ponton is kijelölnek helyeket, ahová aki elsőnek ér be jóváírást kap (talán levonnak az idejéből).
2/4 anonim válasza:
részhajrák általában kritériumversenyeken fordulnak elő, megvan adva, h teszem azt egy verseny 30 körös, minden 5. körben részhajrá. annyit jelent hogy minden 5. végén hajráznak a versenyzők, általában pontot kapnak érte, ami befolyásolja a verseny végeredményét.
3/4 anonim válasza:
Kerekparverseny a napi szakaszokon kivul, valojaban pontverseny. Ezeknek a pontoknak a megszerezhetosegere, hogy ne csak a varomanyos futamgyoztesnek legyen ertelme tekerni, az etap kritikus reszein, mas-mas fajta pontszerzo helyeket jelolnek ki. Altalaban kategorizal hegyihajrak vannak, de ha nincs elegendo domborzat, akkor normal terepeken beiktatnak reszhajrakat.
Ezeken a hajrakon azok a szokeveny versenyzok is szerezhetnek pontot, akik a befuton valojaban a kozepmezonyben vegeznek. Pontverseny allasa szerint osztjak ki a kulonbozo szinu mezeket, a tobbnapos versenyeken.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyik választ, kielégítők voltak 100%-ban!!
2013. okt. 17. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!