Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a régi,...

Mi a véleményetek a régi, használt országútikról? Milyen típusokat vagy oldalakat javasoltok?

Figyelt kérdés

Volt már többféle bringám, MTB, trekking is és most ki szeretnék próbálni egy országútit. Az egyik ismerősöm 20ezer körül vett egy 30 éves német bringát, de nagyon jó állapotban van párezer forint ráköltés után azzal jár minden nap, ez nekem is meghozta a kedvem az ilyesmikhez. Néztem vaterán, apródon, jófogáson, bikemagon és testbikeon, tudtok még vmi jó oldalt? Kb. 25-30 ezrem lenne rá, de elvárás h egyből működjön a bringa. Milyen típusokat javasoltok? Illetve mire kell figyelni a vásárlásnál, hol verhetnek át? Találtam már egy párat ami tetszik, ezekről is írhatnátok véleményt:

[link]

[link]

[link]

Köszi a válaszokért

2013. okt. 12. 11:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbáld ki mielőtt megveszed. Annyira amúgy nem vészesek a költségek. Vettem egy Montana De Luxe 70-es évek beli darabot olyan 11ért, költöttem rá olyan 10-est és már száguld mint az állat.
2015. júl. 11. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!