Mennyire jó ez a szoba bicikli? (kép)
Úgy értem,hogy milyen strapás?Mert legalább 130-140 kg-ot ki kellene bírnia.
Most vettük használtan.
Szerintem TESCO-s legalábbis az elem ami benne volt az volt
semennyire se.
ekkora súlyhoz és napi igénybevételhez egy nagy vasdarab spinning bringa kellene mágnestárcsás.
Sajnos nekem csak erre volt pénzem.Nem bicepszeket akarok,csak többet mozogni,mert cukor beteg vagyok és jön a tél és 4.-ről nem tudok olyan könnyen lejönni(lift nincs).
Kis mozgás kiegészítésre kell.
Kedves utolsó! Én is tudom azt ,hogy ez a legegyszerűbb kis canga,csak ne törjön el és bírja ki azt a napi fél órát.H 1 évig bírja már az is jó..
akkor azt nézd meg,hogy a hajtókart le lehet-e cserélni rajta,mert az rém kényelmetlen,hogy gyerek méretű rövid,ültem ilyenen.
egy hosszabb hajtókarral normálisabban lehetne tekerni.
Persze dicseretes a szandek es az anyagi kereted is behatarolta a lehetosegeidet ... en meg is arra biztatnalak, hogy telen is mozdulj ki otthonrol ... nem kell feltetlenul maratonokat futni es nem kell megnyerni a Tour de Francet sem ... de a friss levegon mozgas (eloszor csak laza seta, kesobb lehet fokozni a tempot ... egyes parkokban vannak jo tornaszerek is mostanaban ... de ha szaladgalsz egy kicsit a kutyaddal, avagy intenzivebben labdazol vele, ezek mind jo mozgasformak telen.
Tudod, a futott lakasban, a megszokott kornyezetedben nem sok remeny van a javulasra es hamar fel is adhatod. Jarj el kirandulni, mozogj a szabadban (ezzel kellene kezdened).
Amugy a kepen lathato szobabicikli leginkabb csak a tudatod megnyugtatasara jo, hogy talan elkezdodott valami, de maga a szerkezet eleg egyszeru es ha jol sejtem, nem feltetlenul a te kaliberedre gyartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!