Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire jó ez a szoba bicikli...

Mennyire jó ez a szoba bicikli? (kép)

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy milyen strapás?Mert legalább 130-140 kg-ot ki kellene bírnia.

Most vettük használtan.

[link]

Szerintem TESCO-s legalábbis az elem ami benne volt az volt

2013. okt. 2. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is ilyen van, már amennyire a képről felismerem. Azt nem tudom, hogy mennyit bír, mert én 66 kg vagyok, de már többször szét kellett szednem, hogy a szalagot összevarrjam, mert a surlódás hatására sűrűn elszakad.
2013. okt. 2. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:

semennyire se.

ekkora súlyhoz és napi igénybevételhez egy nagy vasdarab spinning bringa kellene mágnestárcsás.

[link]

2013. okt. 2. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem csak erre volt pénzem.Nem bicepszeket akarok,csak többet mozogni,mert cukor beteg vagyok és jön a tél és 4.-ről nem tudok olyan könnyen lejönni(lift nincs).

Kis mozgás kiegészítésre kell.

Kedves utolsó! Én is tudom azt ,hogy ez a legegyszerűbb kis canga,csak ne törjön el és bírja ki azt a napi fél órát.H 1 évig bírja már az is jó..

2013. okt. 3. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:

akkor azt nézd meg,hogy a hajtókart le lehet-e cserélni rajta,mert az rém kényelmetlen,hogy gyerek méretű rövid,ültem ilyenen.

egy hosszabb hajtókarral normálisabban lehetne tekerni.

2013. okt. 3. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze dicseretes a szandek es az anyagi kereted is behatarolta a lehetosegeidet ... en meg is arra biztatnalak, hogy telen is mozdulj ki otthonrol ... nem kell feltetlenul maratonokat futni es nem kell megnyerni a Tour de Francet sem ... de a friss levegon mozgas (eloszor csak laza seta, kesobb lehet fokozni a tempot ... egyes parkokban vannak jo tornaszerek is mostanaban ... de ha szaladgalsz egy kicsit a kutyaddal, avagy intenzivebben labdazol vele, ezek mind jo mozgasformak telen.

Tudod, a futott lakasban, a megszokott kornyezetedben nem sok remeny van a javulasra es hamar fel is adhatod. Jarj el kirandulni, mozogj a szabadban (ezzel kellene kezdened).

Amugy a kepen lathato szobabicikli leginkabb csak a tudatod megnyugtatasara jo, hogy talan elkezdodott valami, de maga a szerkezet eleg egyszeru es ha jol sejtem, nem feltetlenul a te kaliberedre gyartottak.

2013. okt. 3. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
az első 20kg-ot egy vaterán 4000ft ért vásárolt szalagfékes borzadállyal adtam le... 125kg ról indultam, a napi 40-50percet tekertem rajta... ez a bringa a képen ahhoz képest csúcstechnológia... ahogy belefolyt az izzadtságom borzalmasan elkezdett nyikorogni, mindig szét kellett szednem, és a műanyag csúszócsapágyakat tisztára törölgetni...
2013. okt. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!