Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napi másfél óra biciklizés...

Napi másfél óra biciklizés után sincs eredmény?

Figyelt kérdés

Egész nyáron napi 1,5 óra tekerés este és semmi fogyás?

Miért?

2013. szept. 30. 06:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

MySportyPal...XD

vagy csak a termeket megforditod es elolvasod..

te olyan ember lehetsz mint akit a gps bevezetett a dunaba, vagy aki okostelefonos alkalmazas segitsegevel bkv-val 2ora alatt er a blaharol a gellert-terre:D

van egy jo alkalmazas amit ha letoltesz vizallo lesz a mobilod, nezz utana, ajanlom..:D

2013. okt. 1. 14:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, használok androidos programot, Runkeepert, ez méri a kcal-t, stb. Inkább a naplója miatt használom, meg nagyjából tudjam mennyit tekertem, mennyi kalóriát használtam. Nagyon hasznosnak tartom a GPS-t, és a telefonos sport szoftvereket.

Nem tudom mennyire lehet hinni neki, 12km/h átlagsebesség, nem túl megerőltető ez igaz, de anno úgy olvastam hogy ebben a szívritmus tartományban célszerű egy órát tekerni, így hatékony.

40-50 perc után már kiürül a szénhidrát és onnantól a zsír (rossz esetben az izom is) felhasználásra kerül.

Nagyjából március -április óta havi 25 alkalmat tekertem, kivéve május amikor sokat esett az eső. Április, június, július, augusztus és szeptembert is végignyomtam.

Gyakorlatilag semmi eredménye. :(

Mindegy ez van, elfogadom.

2013. okt. 1. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne hagyd abba, a mozgás fontos, a bringa erre nagyon jó. Ahogy majd edződsz, mind nagyobb távokra leszel képes, és többet leadsz.
2013. okt. 2. 11:01
 14/15 Zsbzs válasza:

Fogyás alatt mit értesz? Lehet, hogy súlyban nem látsz nagy változást, de körméretekben fogytál. Az izom nehezebb, mint a zsír, ez is történhetett :)

A mozgást ne hagyd abba, mert biztosan egészségesebb leszel tőle.

2013. okt. 7. 17:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem mértem tömeget, de a nadrágból kiderült, 1-2cm változás is, amikor lepattant a napokban a gomb, na az volt a legmegalázóbb :D

Nem hinném, hogy izmosított volna.

(Amúgy most már hideg lett a bringázáshoz, szóval duplán gáz a helyzet.)

2013. okt. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!