Az normális, hogy 3-4 nap alatt leereszt magától a hátsó kerekem?
Figyelt kérdés
Van egy országutim amiben egyszerre lett cserélve elöl és hátul is belső. A hátsó kerekem 3-4 nap alatt leereszt szinte teljesen puhára. Mitől lehet ez?2013. szept. 20. 22:53
1/7 anonim válasza:
Vagy a szelep rossz, vagy a gumi minősége. Vagy tüske van benne és lassú defekt.
2/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy nagy szakértő sajnos de azt tudom, hogy a legolcsóbb belső 800ft körül volt de én a 2100asat vettem mert úgy voltam vele h ez jobb lesz:D
2013. szept. 20. 23:07
3/7 anonim válasza:
hogy lenne már normális? :DDD
valszeg belement valami szög stb...
én kétszer jártam így autógumival.
4/7 anonim válasza:
Szelep ritkábban romlik el. Valami megsértette a belsőt vagy oda lett esetleg csípve berakáskor.
5/7 A kérdező kommentje:
vagy 2-3 hónapja van benne ez a belső, mostanába szokott leereszteni
2013. szept. 21. 11:35
6/7 anonim válasza:
2100ftossal hamarabb kapsz defektet mint 800ft-os belsovel....minel dragabb, annal konnyebb, es gondolhatod hogy honnan vonodik le a tomeg..:D
7/7 anonim válasza:
Ez most egy komoly kerdes? :) Nekem rosszabb napokon tobb defektem is elofurdulhat, de soha nem csodalkozom el azon ha ilyenkor leereszt a kerekem :) Gyari hibas belsot is vettem mar es erdekes modon az is leeresztett :) Es szelephibas belsom is volt mar, ami ugyan csak eleresztette a levegot :)
Nos, en ilyenkor nem csodalkozom a dolgon, mint inkabb kikapom a belsot es megjavitom rogton, avagy kicserelem egy potbelsore.
Draga is kilyukad, az olcso is kilyukad ... nincs ebben semmi csodalkozni valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!