Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek melyik kerékpáros...

Szerintetek melyik kerékpáros sisakot vegyem?

Figyelt kérdés

Giro Indicator vagy Cytec Leader?

Minőség, védelem szempontjából melyik a jobb?

2013. szept. 13. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A Giro nevesebb. Így látatlanba nem tudom mennyire kényelmes, de vásárlás előtt ezt is mérlegeld. Illetve az állíthatóságát. Nekem Casco-m volt, és jól vizsgázott egy esés után. Az utódja is Casco lett. :)
2013. szept. 13. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.
2013. szept. 14. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyu! Erre konkretan csak olyan ember tudna valaszolni, akinek tortenetesen mindket sisakrol van sajat velemenye ... viszont vannak olyan oldalak mint pl. a testbike, ahol az egyes termekekrol mindenki leirja a sajat tapasztalatait, szerintem ezek a velemenyek osszehasonlitasaval fogod tudni a legjobban eldonteni, hogy melyik felel meg jobban az elkepzeleseidnek, avagy mi all legkozelebb az elvarasaidhoz.
2013. szept. 15. 18:10
 4/4 Dreigang ***** válasza:
Nálam egy karbonos Cratoni jött be, kizárólag a kényelmessége miatt (az összes általam próbált többi szorított oldalt) és ebben az árkategóriában a külalakra sem lehet panaszom. Vagyis alapvetően fel kell próbálni, legkevésbé a márka számít. Az egyéb minőséget (védelmi fok, súly, szellőzés stb.) persze itt is ált. az ár határozza meg.
2013. szept. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!