Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Létezik olyan hogy kerékpáros...

Létezik olyan hogy kerékpáros láthatósági mellény?

Figyelt kérdés

Összekaptam egy boltossal mert kábított azzal hogy biciklis láthatósági mellény. Sztem ez baromság ilyen nincs, uazt a mellényt hordja az útkaparó melós meg a biciklis is.

Vagy nem?

2013. aug. 20. 20:10
 1/6 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy kerékpáros láthatósági mellény, ezen a néven gyártják, árulják, de bárki hordhatja. Az "útkaparó" is hasonlót hord, neki védőruha, amit a munkaruha üzletekben is lehet kapni. Nagyon hasonlítanak egymásra.
2013. aug. 20. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:

ja értem. szóval ugyanaz a munkavédelmi boltban 5 ft, a biciklis boltban meg 15, 3x annyi csak azért mert rámondják hogy "de ez kerékpáros"

pláne ha még egy neves gyártó logója is rajta lenne, nem 3x annyi lenne, hanem 10x annyi.

hát akkor a túrót létezik kerékpáros. akkor bemegyek a teszkóba és veszek munkavédelmis mellényt fillérekért.

2013. aug. 20. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Lenne értelme külön biciklis verziónak, ha pl. más lenne a szabása, hogy ne lobogjon, vagy maga a kerékpárosmez lenne láthatósági. De én még nem láttam ilyet. Nekem olyan van, aminek hálós az anyaga, az is jobb, mint a sima teszkós. A kresz mindegyiket elismeri, amelyik a szabványnak megfelel. Rá is írják a mellényre, hogy az ilyen meg ilyen szabványnak felel meg.
2013. aug. 20. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Láttam már egész jó mellényeket ismerősöknél. Érződött rajta a minőség az anyagban és a szabásban is. Üzletbe még sajnos nem kaptam, de biztosan vennék, akkor is ha jóval drágább.
2013. aug. 20. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem minek hazudoznak össze vissza a boltban hogy kerékpáros mellény. mikor nem az. ilyen mellén kapható ezerféle gyártótól, párszáz forinttól a több ezerig, nyilván van jobb meg hitványabb de egyik se kerékpáros. egyszerűen van ami igényesebb kivitel, ennyi.
2013. aug. 21. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Mint lathatod, sokfajta lathatosagi melleny letezik es igen is vannak, amik kimondottan kerekparosoknak van kitalalva. Azert mert ugyan olyan szinu az utkaparo munkavedelmi mellenye, mint az autosoke, mint a kozteruletese ... attol meg nem egy kaptafara keszulnek.

Kerekparos ruhazat szabasa(legyen az akar lathatosagi melleny) minden esetben igazodik a kerekparos tartashoz, tehat hatul a derekreszen hosszabb, hogy vedje a derekadat ... kerekparos ruhazatok ujvegei, dereka csuszasgatlo akarmivel van ellatva ... es a kerekparos ruhazatok altalaban szuk fazonok ... anyagukban is masok a kerekparos felszerelesek mint a munkavedelmi ruhazatok.

2013. aug. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!