Nem lesz nagyon tatás a trekking Kellys biciklim, ha egy csomagtartót rakok fel? Nagy szükségem nincs rá, de néha jó lenne-de ha emiatt tatásnak tűnik akkor inkább nem kell. Vélemények?
nem lesz tatás. egyébként sem túl áramvonalas, ha jó képet nézek. szóval nem ront rajta. illik hozzá.
de különben is. nehogy már azért ne tennél rá csomagtartót, mert pár hülye mit szól hozzá.
na feltettem a csomagtartót, és úgy megbántam mint a kutya...
nem, nem a látvány miatt. az rendben van.
hanem amiatt hogy a sárvédő (cross-sport sárvédő) az összes zökkenésnél hozzáverődik a csomagtartóhoz, és úgy kattog zörög az egész mintha szét akarna esni.
persze nem esik szét, de ez a zörgés olyan idegesítő hogy vagy a sárvédő repül hamarosan (de az kell) vagy a csomagtartó
:DD szegényke.
kérdezd meg a boltban, hogy van-e valami megoldás. tuti tudnak valamit. például hungarocel vagy valamilyen anyag, amit a kettő közé lehet tenni és nem csúnya.
naná. egy postásgumi, ami hozzáfogja a sárvédőt a csomagtartóhoz.
maga is megoldom. na de hogy néz ki.
boltot kérdezd meg.
nem tudom mi az a postásgumi, de kell hogy legyen valami értelmes megoldás. meg különben sem kellene ilyen semmiségből presztizs kérdést csinálnod. persze tudom, hogy manapság mindennek kúlnak kell lennie.
vagy vidd vissza a cuccot, mondd meg, hogy szar az egész, kéred vissza a pénzedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!