Gepida Alboin 300 CRS vagy Kellys Saphix Dark Azure 2013?
Figyelt kérdés
Melyiket éri meg jobban megvenni? Mind kettőre jókat hallottam csak hogy nem tudok dönteni... Kérlek titeket hogy segítsetek a döntésben! Melyiket vegyem meg? :)
Kellys Saphix Dark Azure 2013: 116.990 Ft
Gepida Alboin 300 CRS 2013: 99.900 Ft
2013. szept. 1. 09:20
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok nagy kerékpárszakértő, így nem is nagyon okoskodnék, de azt látom, hogy hasonló árú kerékpárok hasonló felszereltségűek. Épp ezért hasonló az áruk. (Például mindkettőn Alivio váltóval van, hasonló V-fékek, karok etc.etc.) Szóval nincsenek nagy csodák, egyik sem rosszabb vagy jobb, mint a másik. Persze mindenki dicséri a saját lovát és ez természetes is, de az az igazság, hogy a 100 ezer körüli cross-trekkingek nagyjából mind ugyan azt hozzák. Innentől kezdve dönt az esztétika, tehát kinek mi tetszik, meg pár apróság. Én a Gepidát venném, de ez teljesen szubjektum, mert ugye támogassuk a magyar Gepidát, (hisz a Kellys szlovák cég,) meg van egy élethosszig tartó vázgarancia rá. (Bár ez utóbbi csak a fülnek cseng jól, de nem dob sokat a latba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!